"Tomori ve Kalulu'dan birini satıp Galatasaray'dan transfer edecekler"

Galatasaray'da sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Victor Nelsson'a son olarak İtalyan devi Milan talip oldu.

"Tomori ve Kalulu'dan birini satıp Galatasaray'dan transfer edecekler"

Galatasaray'ın yıldızları Icardi, Torreira ve Zaniolo'ya kancayı takan İtalyan devi Milan, bu kez de Victor Nelsson'u gündemine aldı.

İtalyan devinin teknik sorumlusu Paolo Maldini, sarı-kırmızılı takımda sergilediği performansla transferin gözdesi haline gelen Danimarkalı stoper için harekete geçmeye hazırlanıyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 25 MİLYON EURO

İtalyan basınında yer alan haberde; 24 yaşındaki yıldızın transferine ilişkin şu ifadelere yer verildi: 

"Bu sezon Galatasaray'da 22 lig maçına çıkan 24 yaşındaki Nelsson, sezon başında Sevilla'ya gidiyordu ancak taraflar bonservis bedelinde anlaşamadı.  G.Saray'da gösterdiği performansla da çok ilgi çekiyor. Milan da bu takımlardan biri... Galatasaray, Danimarkalı için 25 milyon euro serbest kalma bedeli belirlemiş durumda"

Yaz aylarında sarı-kırmızılıların kapısını çalmayı planlayan Milan'ın, Tomori ve Kalulu'dan birini satıp, Nelsson transferine kaynak yaratmak istediği belirtildi.

4 KULÜP DAHA PUSUDA

Öte yandan haberde; Nelsson'a Milan dışında 4 kulübün daha talip olduğu ifade edildi. İtalyan ekipleri Atalanta, Fiorentina ve Sampdoria'nın yanı sıra, sezon başında hedefine ulaşamayan İspanyol ekibi Sevilla da G.Saray'ın yıldızıyla ciddi şekilde ilgileniyor.

2021-2022 sezonunun başında Kopenhag'dan 7 milyon euroya transfer edilen Nelsson'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro'ya yükseldi. 

Galatasaray'da bu sezon lig ve kupa dahil 24 maça çıkan Nelsson'un sarı-kırmızılı kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Kaynak: Habertürk

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2023, 13:06
YORUM EKLE