Tugay Kerimoğlu: "Ben artık Galatasaray'da onu eleştirmekten vazgeçtim, hep hata..."

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi macerasına 3-2'lik Sparta Prag galibiyetiyle başladı.

Tugay Kerimoğlu: "Ben artık Galatasaray'da onu eleştirmekten vazgeçtim, hep hata..."

Yeni Açık Youtube kanalında Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA'YA TEŞEKKÜR ETMELERİ GEREKİYOR"

"Galatasaray'ın performansı, ikinci maça yeterli değil. Kendi seyircisi önünde, çok tatmin edici bir oyun değildi. Bu maçı kazanıyorsa, Galatasaray'ın Muslera'ya teşekkür etmesi gerekiyor."

"BİRAZ HAREKETLİ OYNAMALARI GEREKİYORDU"

"Galatasaray'ın biraz daha hareketli bir oyun oynaması gerekiyor. Bu oyunun biraz daha isteyen, topu ve rakibi koşturan bir yapıya bürünmesi lazım."

"BEN ARTIK KEREM'İ ELEŞTİRMEKTEN VAZGEÇTİM"

"Kerem Aktürkoğlu, doğruları yaptığı maçların biraz daha tekrarını izlerse, nerede ne doğru yaptığını nerede ne yanlış yaptığını bulur. Ben artık Kerem'i eleştirmekten vazgeçtim. Hep hata, hep hata, hep hata... Oyuncunun bir yerde artık bireysel desteğe ihtiyacı vardır. Bunların içerisinden sıyrılmayı bir şekilde kendisi çözmek zorunda. Bunu yaşamaya devam ettiği her maç, Kerem'de baskının daha çok olacağını gösterir."

"BÖYLE BİR PERFORMANS BEKLEMİYORLARDI"

"Galatasaray, rakipten bence böyle bir performans beklemiyordu. Galatasaray'ın bu nedenle problem yaşadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 00:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa G1905
Mustafa G1905 - 3 ay Önce

Tugay hocanın fikirlerine saygı duymakla birlikte; sahada ve sosyal medyada taraftar, televizyon ekranlarında sizler eleştirilere devam ettikçe artık ben Kerem ve nice genç yeteneğin bu baskıyı kaldırabileceğine inanmıyorum. Maç içerisinde hiçmi iyi hareketi yok bu çocuğun? Kaldı ki eski futbolcular bazı açılardan (baskı konusunda) çok şanslı. Hem sahada taraftar toplulukları futbolcularını ölümüne desteklerdi, hem de sosyal medya diye bir şey yoktu. Şimdi insanlarda saygısızlık hat safhada. Hem sahada hem sosyal medyada bu gençlere söylenmedik hakaret kalmıyor hatta bol bol küfür duyuyor ve okuyorlar. Maç içerisinde de hata yapmamak isterken daha çok hataya sürükleniyorlar. Insanların bu konuda daha duyarlı olup artık eleştirmeyi bırakmaları lazım. İllaki bu hakaretleri elsştirileri görmemek için gavur mu olmaları gerekiyor? Bazılarına inat biz hem Keremi hem diğer Türk futbolcularımızı destekliyoruz ve onlara sabır, başarı diliyoruz..

Suat
Suat - 3 ay Önce

Tugay hoca tespitlerin çok faydalı oluyor gerçekten. Sağlık başarı huzur diliyorum size...

Mtuncer
Mtuncer - 3 ay Önce

Ya Bi yürüyün gidin. Çocuk daha ne yapsın. Golse gol , asistse asist

Abdullah
Abdullah - 3 ay Önce

Ya günaydın tugay keremin işi ilk buradaki copenak maçında bitmişti zatende inunyuzunden samp. Ligi'nde değiliz GS. Oynamaması lazım burası çocuk kreşi veya Erman hocanın dediği gibi çocuk yuvası değil .

Halit Kuru
Halit Kuru - 3 ay Önce

Bu yaptığın eleştirinin babası seninde Kerem'le sorunun var herhalde meyva veren ağaç taşlanırmış.