Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da cezalı veya sakat değilse her zaman ilk sırada yazılır"

Galatasaray, şov yaptığı maçta deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup etti.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da cezalı veya sakat değilse her zaman ilk sırada yazılır"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, DOMİNE ETTİ"

"Trabzon deplasmanları her zaman serttir ama bu sene itibariyle bu duygu sahaya yansımadı. Tamamıyla Galatasaray oyununu kabullenmiş bir Trabzonspor vardı. Maçı tamamıyla domine eden bir Galatasaray vardı. Zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Derbilerde Galatasaray iyi oynayan ve skoru alabilen bir takım haline geldiğinde keyif vermeye başlıyor."

"ZAHA'YI AYLARCA BEKLEDİK"

"Bugün itibariyle Galatasaray'da Icardi'nin olmadığı bir günde Okan hocanın elinde ikinci santrforu artık hazır bir şekilde duruyor. Galatasaray'ın ikinci santrforu artık bana göre Zaha'dır. Bu kadroyu oynayabilecek elindeki en iyi oyuncu Zaha. Sırtı dönük oynamayı iyi bilen bir yapıya sahip. Doğru oyuncuları doğru bölgede oynattığın zaman karşılığını alıyorsun. Mesela Zaha onun bir örneği oldu. Zaha'nın bugüne dek eleştirmemizin sebebi neydi? Herkesin beklediği Zaha buydu. Bugünkü performansı aylarca bekledik."

"KEREM DEMİRBAY'A MÜTHİŞ SAYGIM VAR"

"Kerem Demirbay futbol mentalitesine müthiş saygım var. Oynadığı yer aslında normal yeri değil. Mertens'in oynadığı yerde oynaması gerekiyor. Kaleye yakın oynattığında özellikleri daha çok ortaya çıkar. Bugün itibariyle saha içinde Torreira ile birlikte oyun kurma anlamında da büyük etkileri var."

"MERTENS, HER ZAMAN BİR NUMARAYA YAZILIR"

"Geçen seneki şampiyonlukta pay sahibinin yüzde 30-40'ını Mertens'e veririm. Cezalı veya sakat değilse Mertens her zaman bir numaraya yazılır."

"OKAN BURUK, SABREDİŞİNİN ÖDÜLÜNÜ ALDI"

"Takım performansı çok olumlu. Kerem Aktürkoğlu'na 'gir kaçır, gir kaçır' atacaksın demiştik. Bugün itibariyle Okan hoca, Kerem'e sabredişinin ödülünü iki golle aldı."

"BARIŞ, NEREYE KOYARSAN OYNUYOR"

"Barış Alper Yılmaz, nerede oynarsa oynasın yerini yadırgamayan kimseye de yerine yadırgatacak cevabı vermeyen bir karakter. Yüzde 100'ü ile oynuyor. Nereye koyarsan oynuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 14:58
YORUM EKLE