Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da içeride olanları ben biliyorum, açık ve net söyleyeyim"

Galatasaray, Sivasspor ile 1-1 berabere kalırken kulüp içinde bazı sorunlar dile getirilmeye devam ediliyor.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da içeride olanları ben biliyorum, açık ve net söyleyeyim"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN OYUNU KÖTÜ DEĞİLDİ"

"Galatasaray'ın oyunu bana göre kötü değildi ama böyle deplasmanlarda 1-0 öndeyseniz, 2'yi, 3'ü bulmanız lazım."

"İYİ OYNAYAN BİR MERTENS NİYE OYUNDAN ALINIR?"

"İki haftadır söylüyorum, iyi oynayan bir Mertens, niye oyundan alınır? Sizin bütün işlerinizi çözen ve rahatlatan oyuncu neden 68'de oyundan çıkar?"

"3 OYUNCUDN EKSİK OYNUYORSUNUZ"

"İki bekin oyuna katkısı yokken ve Zaha'nın da etkinliği olmayınca 3 oyuncudan eksik oynuyorsunuz. Önemli olan buradan bazı dersler çıkarmak. O dersi çıkardığınız noktada sorunları çözmüş olurusunuz."

"İÇERİDE OLANLARI BEN BİLİYORUM"

"Galatasaray'da bazı şeylerin yükünü Okan Buruk'a vermek zorunda değilim. Açık ve net söyleyeyim. İçeride olanları ben biliyorum ama anlatmak bana yakışmaz. Çabaladığını, saatlerce kafa yorduğunu, takımı nasıl farklı yerlere getirebileceğini, almış olduğu riskli oyunları... Hepsine saygım sonsuz. Kusura bakmayın da birazcık da siz yardımcı olun. Oyuncular, biraz karakter koymalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024, 16:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 4 ay Önce

Büyük oyuncu halil dervişoğlu uyum sürecini atlatsın yine büyük bir yildiz geldi berkant kutlu zaha tete atı alan üsküdarı geçsin bakalım ya bu berkant halil den büyük takım topçusu olmaz okan hoca malesef hoca degil yardımcıları da hoca değiller niye görmezler

Emekli Metin
Emekli Metin - 4 ay Önce

Tugay in yorumuna katılıyorum.edki oyuncu arkadaş diye bazı konularda aciklik ifade edemedi birlikte beraber GS da oynadılar. Açık bir ifadeyle söyliyeyim. Okan hocanın futbolculuğu iyiydi. Lâkin Teknik Direktör lük de bence zayıf.akhisar başarısı abartıldı.bu bir.basaksehir deki şampiyonluk.Abdullah Avcının eseriydi. Hangisine gelince; eldeki oyuncu kadrosuyla daha başarlı olma ihtimali varken.citayi yukarı çıkaramadı. Zamansız oyuncu değişikliklerinden GS çok gol yedi. 60 da yada 65 de oyuncu değişikliği yapması gerekirken son 10 'di da değişiklik yaptı ve yine gol yedi..GS.
Öngörüsü bence hiç yok. Oyunculara hakim değil. Maç oynanırken kenardan müdahalesi hiç yok. Son sözüm. Futbol adına Büyük GALATASARAY BÜYÜK HOCA GEREKİR bu gerçek. Bugün u bi kenara yazıyorum.Mayis bize kâbus olacak. Gerçek bu...keşke başkan Dursun özbek bizi okusada biseyler yapsa ...feneri şampiyon yapacaklar bu gidişle...

Tuncay gul
Tuncay gul - 4 ay Önce

Bence yerli oyuncelara cok sans vermeli hoca ozellikle kerem simarik cocuk gibi