Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk, gitmesi gerekiyor, gitmiyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Nef Stadyumu'nda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek yeniden liderliğe yükseldi.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk, gitmesi gerekiyor, gitmiyor"

Galatasaray'ın Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-1 yendiği karşılaşmayı beIN SPORTS yorumcusu Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BERKAN KUTLU DAMGA VURDU"

"Maçın adamı Berkan Kutlu. Fredrik Midtsjö'nün orta sahada olmadığını gördük. Galatasaray orta sahasında Lucas Torreira ve Sergio Oliveira'nın da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk."

"İKİNCİ YARI KABUL EDİLEMEZ"

"Galatasaray bir bölümde skoru korumak istedi. Galatasaray'da ikinci yarıdaki oyunu kimse kabul etmez. Zaten ıslıklar oldu. Okan Hoca da bu oyunu kabul etmez. Derbi öncesi iyi oyun olmadı ama 3 puan kazanıldı."

"DERBİDE SIKINTI YAŞARSINIZ"

"Fenerbahçe derbisinde bu kadar yaslanıp oynarsanız, sıkıntı yaşarsınız. Kendi oyununuzu oynamalısınız. Galatasaray ne olursa olsun kazandığı için derbiye kafa olarak rahat gidecek."

"SERGIO OLIVEIRA ÖNEMLİ"

"Galatasaray'ın oyununda Sergio Oliveira olmak zorunda. Topu biliyor, topu tutuyor. Oyunu kontrol ediyor. Dries Mertens ve Lucas Torreira ile daha iyi organize oluyor."

"VAN AANHOLT PROBLEMLİ"

"Premier Lig'de oynamış oyuncu saha içerisinde kendini belli eder ama Patrick van Aanholt'un gitmesi gerekiyor, gitmiyor. Orta saha sana topu atacak, çıkmıyorsun. Gücü var ya da yok, bilmiyorum ama oyun içerisinde hiç katkısı yok. Bir şut atarsın, o da yok. Pozisyon hatası yapıyor. Emre Kılınç oradan çok rahat geldi."

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 13:09
YORUM EKLE