Tümer Metin: "Adam dünya yıldızı, boşu boşuna formaları giymemiş, maçı aldı başka bir yere götürdü"

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Nef Stadyumu'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Tümer Metin: "Adam dünya yıldızı, boşu boşuna formaları giymemiş, maçı aldı başka bir yere götürdü"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray - Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"ADINA YAKIŞIR BİR DERBİ OLDU"

"Bir futbolsever olarak memnunum. Adına yakışır bir derbi oldu. Bir taraf çok baskın, bir taraf ise hiç organize olmayan bir görüntü çizdi."

"G.SARAY SİNYALLERİ VERMİŞTİ"

"Bence Galatasaray, bugünkü oyunun sinyallerini geçen haftadan verdi. Sonuna kadar Galatasaray maçı hak etti ve Mauro Icardi bize nasıl bir dünya yıldızı olduğunu gösterdi. Boşu boşuna PSG, Inter formalarını giymemiş. Hem aklıyla hem de icraatle oyunun içindeydi."

"NE OYNADIKLARI BELLİ DEĞİL"

"Galatasaray'da kötü oynayan oyuncu neredeyse yoktu. Beşiktaş'ta da tam tersi; biraz Cenk, biraz da Gedson kıpırdandı o kadar. Beşiktaş adına teknik, taktik hiçbir şeyden bahsedemeyiz. Ne oynadığını bilmeyen bir görüntü çizdiler. Derbilerde duran top kazanmak çok önemlidir, 8-10 tane serbest vuruş kazandı ama top bir türlü ön direği geçmedi."

"DÜNYA YILDIZLARINI GÖRDÜK"

"Bir taraf kalitesi ve organizasyonu ile açık ara maçı önde götürdü. Bu maçta dünya yıldızlarını görmüş olduk. Bugün Torreira, Salih'e karşı Oliveira da Josef'e karşı büyük üstünlük sağladı. Icardi zaten maçı aldı başka bir yere götürdü."

"ICARDI'Yİ RAHATSIZ BİLE ETMEDİLER"

"Kalite, kağıt üstünde kalmamalı. Ligi forse eden takımların omurgası iyi olmak zorunda. Tayyip Talha genç bir kardeşimiz ama Icardi 2 gol attı, bir tane de direkten döndü. Adam dünya yıldızı yahu! Galatasaray'da başka kim atabilir golü? Git yanına bir rahatsız et bari."

"KALİTE, MÜCADELEYİ YENER"

"Bugün maçı özetlemem gerekirse; 'Kalite kazandı' diyebilirim. Beşiktaş mücadele ederek oyunun içinde kalmaya çalıştı ancak kalite, mücadeleyi yener."

"ÜMRANİYE MAÇINDA YILDIZ OLMAK KOLAY"

"Okan Buruk, birebir eşleşmede Şenol Güneş'e üstün geldi. Salih Uçan, 'Ben niye milli takıma alınmıyorum?' diyor N'Koudou, 'Ben yıldızım' diyor ya... Eğer yıldızsan, milli takım oyuncusuysan derbide fark yaratacaksın, Ümraniye maçında herkes oynar. Yıldız dediğin derbide kendini gösterir."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2022, 18:41
YORUM EKLE