Tümer Metin: "Bence Galatasaray'da oynayacak, haberleri alıyoruz"

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Nef Stadyumu'nda Kayserispor'u 6-0 mağlup etti.

Tümer Metin: "Bence Galatasaray'da oynayacak, haberleri alıyoruz"

Lider Galatasaray, haftayı Kayserispor galibiyetiyle kayıpsız olarak geçti.

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray - Kayserispor maçı sonrasında yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, GALATASARAY'DA KALIR"

"Icardi, bence Galatasaray'da kalır. Haberleri alıyoruz, mutlu da. Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyor. Doku da tuttu."

"ICARDI'YE O ALANI TANIMAZSAN ZOR"

"Okan hoca, Icardi'ye bu rahatlığı vermek zorunda. Sergen hoca, 'Senelik 3-4 milyon Euro alan bir oyuncuya 'Kola içme' diye nasıl söyleyeceksin?' Geldiğimde bütün yasakları kaldırdım' diyor. Artık oyuncular daha bilinçli. Hele de Icardi seviyesinde falan o alanı tanımazsan zor. Adamın hayatı öyle geçmiş. Sen onu tutup kendi kalıplarının içine sokamazsın, verim de alamazsın."

"ZANIOLO NE GOL ATTI ÖYLE"

"Gecenin en mutsuzu Gomis. 35 dakika oyunda ama gol yapamadı. Zaniolo gibi golü atsa mutlu ayrılırdı. Zaniolo da ne gol attı öyle. O vuruş, bir tek solaklardan çıkar. O vuruş, bir solak vuruşu. Kerem Aktürkoğlu'nun da vuruşu da güzeldi."

"GALATASARAY, GENE UYGUN TRANSFER İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYOR"

"Galatasaray, gene uygun transfer işini çok iyi yapıyor ya da giren o kültürü alıyor. Artık hangisi oluyorsa onu bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 09:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Akın
Hasan Akın - 1 yıl Önce

GS takım olarak, OKAN BURUK'TA HOCA OLARAK ÇOK BAŞARILI..
TFF, FB YÖNETİMİNİN BASKISI İLE HAKEM OYUNLARI İLE G.S'YI KUPADA ELTTİ...ŞİMDİDE LİGDE PLAY OF saçmalığı ile kafa karıştırıyor..

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Bu yıl her türlü entirika, kumpas, tuzak ve senaryolara rağmen 6 puan fark ile liderliğini sürdüren GS şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. Bunu rakiplerine kabul ettirmesin rağmen Aziz vari girişimler ile baskı altına alınan hakemler görevlerini korkmadan hakkı ile adaletli kararlar vermeliler. Baskılara karşı cesur değil, korkak karar verirler ise her stad da bu muamele ile karşılaşırlar. Ey Türk hakemi boyun eğme dik dur, cesur ol. Gazoz olma!!!