Tümer Metin: "Beni dinleyebilirse bir tavsiyem var, Galatasaray'da daha yıldız gibi durabilirsin"

Galatasaray'da oyuncuların yükselen performansı ve alınan sonuçlar camiada sevinç yaratıyor.

Tümer Metin: "Beni dinleyebilirse bir tavsiyem var, Galatasaray'da daha yıldız gibi durabilirsin"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"PERFORMANSLARDA BİR TIK YÜKSELİŞ VAR"

"Galatasaray'da bireysel performansları gördük. Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Icardi, oyuna sonradan giren Ziyech, Ndombele gibi... Sacha Boey, bıraktığı yerden devam ediyor. Torreira, çok iyi oynuyor. Bireysel performanslarda da bir tık yükseliş var ama Galatasaray'ın sadece temposu aynı seviyede değil. Bu tempo Şampiyonlar Ligi'ne yetmez."

"O VURUŞLARI YAPMAK KOLAY DEĞİL"

"Kerem Aktürkoğlu'ndan çok güzel iki gol izledik. O vuruşları yapmak kolay değil. İlkinde yerle karışık uzak köşeye, ikincisinde top havadayken yakın köşeye kapatması 1. sınıf vuruşlardı."

"KALİTE OLARAK TAMAM"

"Galatasaray, kalite olarak tamamdır. Sonradan oyuna Ziyech ve Ndombele giriyor. Kenarda bekleyen oyuncular var. Oliveira bekliyor, Zaha henüz sahne almadı. Davinson Sanchez, stoper olarak alındı."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA TAVSİYEM VAR"

"Kerem Aktürkoğlu, yayını dinleyebilirse bir tavsiyede bulunmak istiyorum. 2 gol, 1 asistle oynuyorsun, oyundan çıkmadan önceki 10-15 dakikalık bölümde statta uğultuya sebebiyet verecek işleri yapma. Çok daha basitleştirebilirsin, daha yıldız gibi durabilirsin. Zaten maçın yıldızı oldun. Daha risk almadan kendini daha iyi gösterebilirsin. Her topu alıp öne taşımak istiyor. Zaman zaman hataya sebebiyet veriyor. Aslında biraz daha demlenebilir."

"ICARDI, BAŞKA BİR SEVİYE"

"Icardi, başka seviye bir oyuncu. Ben stoperden anladığım kadar santrfordan da anlarım. Abi başka bir seviye. Camia kabullenmiş durumda, o da sahiplendi. Ben olsam Muslera'dan sonra direkt kaptanlık veririm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2023, 21:18
YORUM EKLE