Tümer Metin: "Fenerbahçeli bir futbolcuyu gördüm ve 'Devre arası bir şey oldu' dedi"

Şampiyon Galatasaray, sezonu 3-0'lık farklı Fenerbahçe galibiyetiyle tamamladı.

Tümer Metin: "Fenerbahçeli bir futbolcuyu gördüm ve 'Devre arası bir şey oldu' dedi"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"JESUS'UN STADI TERK ETMESİ SAYGISIZCA"

"Jorge Jesus'un basın toplantısında konuşmadan stadı terk etmesi saygısızca. Bahanen kalmamış olabilir. Sen bu lige teknik direktör olduğunda, önüne koyulan kontratı imzaladığında bu ligin gereklerini yerine getirmen gerekli. Yayıncı kuruluş, kulüplere talimatname geçiyor, kazanandan 3, kaybedenden 1 oyuncu mecbur gelecek. Teknik adamlar mecbur gelecek. Sen talimatnameye karşı geliyorsun."

"JORGE JESUS 1. SINIF HOCA DEĞİL"

"Çok mu önemsemiyorsun bizim ligi? Küçümsüyor musun? Sezon başından beri tutuyorum kendimi, lig bitti, şimdi ben sana sorayım. 'Jorge Jesus, 1. sınıf hoca' deniyor. Jorge Jesus, nerede 1. sınıf hocaymış? Üşenmedim, Jorge Jesus'a baktım. Sadece Avrupa Ligi'nde final oynadı. Bir ligin şampiyonluğunu 6-7 sene üst üste forse mi ettin? Bugün Avrupa Ligi'nde final oynayan her hoca A Plus hoca olarak mı anılıyor? Belki Portekiz, Brezilya’da başarılı olabilir. Ama o başarı Premier Lig, La Liga, Serie A’dan gelmemiş. Portekiz’den gelmiş."

"MUSLERA KADAR ŞAMPİYONLUĞU YOK"

"Muslera kadar şampiyonluğun yok. Bu ülkenin futbolunu nasıl küçümseyebilirsin? Sen bir camianın lideri olarak sonuç kötü de olsa gelip konuşacaksın. Kendini kimden büyük görüyorsun ki? Bu ülkeye kimler geldi geçti? Ayrıca o gelip geçenler kadar da büyük değilsin. Dünyanın en güzel şehrinde yaşayacaksın, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesine hoca olacaksın, yediğin önünde, yemediğin arkanda, bir de maç sonu basın toplantısına gelmeyeceksin. Güzel, başka istediğiniz bir şey var mı? Ne güzel hayat. Biz niye onca sene dayak yedik? Getirip değer kıymet verdiğiniz adam bunları yapıyor."

"FENERBAHÇELİ BİR FUTBOLCUYU GÖRDÜM"

"Hafta içi Fenerbahçeli bir futbolcuyu gördüm. 'Ne oldu Jorge Jesus'a? diye sordum. 'Abi Jesus'a devre arası bir şey oldu. Biz de anlam veremedik.' yanıtını verdi. ‘Siz anlam veremiyorsanız biz nasıl anlam verelim?’ dedim. Söz verdiğim için ismini söylemiyorum. Oyuncu da inancını kaybetmiş."

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 22:30
YORUM EKLE