Tümer Metin: "Orada Sergio Ramos'u gördüm, biz sahilde eğlencemizdeydik ama..."

Galatasaray, sezona Kayserispor beraberliği ile başlarken sergilenen oyun beğenilmedi.

Tümer Metin: "Orada Sergio Ramos'u gördüm, biz sahilde eğlencemizdeydik ama..."

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, TEMPODAN MUAFTI"

"Torreira yok, Rashica yok, tempodan muafsın. Barış Alper Yılmaz, Avrupa'da iyi iş yaptı ama ligde rakipler tanıyor. Ligde Kerem'e, Barış Alper'e önlem almak çok daha kolay. Tempoyu yükseltemediğin için gözler ister istemez kaliteyi arıyor, 'Acaba Zaha' deniyor. Transfer dedikoduları Nelsson'u etkilemiş. "

"3-4 HAFTA SONRA FARKLI BİR GALATASARAY İZLERİZ"

"Oyun ritmini bulamamışken bu haftaları bireysel yetenekle geçiyorsun. Bugün öyle olmadı ama bu köprünün altından çok sular akar. 3-4 hafta sonra daha farklı bir Galatasaray izleriz."

"KEREM'İ TEMPO OLARAK BİRAZ AĞIR OLDUM"

"Kerem Demirbay'ı tempo olarak biraz ağır buldum. Temiz bir ayağı var, oyunun yönünü değiştirmede yardımcı olur ama oyuna çok büyük katkı sağlar mı? Kazandırdığı maçları konuşacağımızdan emin değilim."

Tümer Metin, Galatasaray ile adı anılan Sergio Ramos ile ilgili de bir anısını anlattı.

"SERGIO RAMOS'U GÖRDÜM..."

"Bizde mantalite olarak tatil olayı kafada başka bir şekilde çalışıyor. Biz o dönemlerden geçtiğimiz için söyleyeyim. Sezon bitiyor ama oyuncu sezonda yorulmadığı kadar tatilde yorularak kampa geliyor. 2008 Avupa Futbol Şampiyonası oynadım. Finali İspanya oynadı ve kazandılar. Ondan 6-7 gün sonra ben bir Yunan tatili yaptım. Orada Sergio Ramos'u gördüm. Biz sahilde eğlencemizdeydik ama adam sahilde koşuyordu. Topla koşuyordu. Arkadaşım sen final oynadın. Avrupalı oyuncunun yaklaşımıyla bizim yaklaşımımız asla bir olmuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 03:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erhan önder
Erhan önder - 10 ay Önce

Gs 10 puan farkla şampiyon olur