Tümer Metin: "Şu halimle ondan daha iyi oynarım"

Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tümer Metin: "Şu halimle ondan daha iyi oynarım"

NutSpor YouTube kanalında Fuat Akdağ’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Dahası da Var’ programında Tümer Metin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

48 yaşındaki eski futbolcu, Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ve Taylan Antalyalı hakkında flaş açıklamalar yaptı. 

Tümer Metin ‘Yaşım 48 ve yıllardır antrenman yapmıyorum. Şu halimle Taylan Antalyalı’dan çok daha iyi oynarım’ dedi.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"Sen bana anlatma proje"

"Galatasaray’ın hocası Domenec Torrent projeden bahsediyor. Sen bana anlatma proje. Fenerbahçe derbisinde Galatasaray adına ne gördük? Hiçbir şey. Geldiğinden bu yana Taylan Antalyalı’yı oynatıyorsun. Fatih Terim de oynatıyordu.

"Şu halimle Taylan’ın oynadığından daha iyi oynarım"

"Ben 48 yaşındayım.10 senedir antrenmanla ilişkim bilardo masasının etrafındaki adım sayısı kadar. Yemin ediyorum bugün sahaya çıkayım, Taylan’ın yaptığı işi rahatlıkla yaparım. Berkan’ın Cicaldau’nun yaptıkları işi yapamam ama Taylan’ın oynadığı kadar bugün şu halimle oynarım. Hatta daha iyi oynarım. Arada 2-3 tane forvetin koşu yoluna dikine pas atarım. Taylan ne yapıyor? Topu al, kaleciye ver, topu al, sağ beke ver. Eğer Taylan oyuna akıl koyamıyorsa Torrent’in akıl koyması lazım. Ama da o da yapamıyor. O zaman Taylan’ı neden oynatıyorsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2022, 12:38
YORUM EKLE