Tümer Metin: "Yunan gazeteci beni aradı ve 'Icardi'nin seneye Atina'da olacağı konuşuluyor' dedi

Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 yendiği maçta yıldızlar sahneye çıktı ve büyük bir şov yapıldı.

Tümer Metin: "Yunan gazeteci beni aradı ve 'Icardi'nin seneye Atina'da olacağı konuşuluyor' dedi

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"DAHA NE OALCAK Kİ?"

"Galatasaray, bu maçta uzaktan şutla gol buldu mu? Buldu. Ceza sahası içinden şutla gol buldu mu? Buldu. Akan oyunda organizasyonla gol buldu mu? Buldu. Duran toptan gol buldu mu? Buldu. Daha ne olacak ki?"

"ALEV ALEV YANIYORLAR"

"Şampiyonluğun bir kokusu vardır; o kokuyu alan futbolcu büyük bir şevkle, arzuyla bütün fırsatları değerlendirir. Galatasaraylı futbolcular alev alev yanıyor, taraftarı da öyle. 'Puan kaybeder mi?' dediğin Alanyaspor maçında tabela 0-4 bitti, 'Puan kaybeder mi?' dediğin Adana Demirspor maçı 0-3 bitti. Sivasspor'un son haftalarda çıkışından mütevellit 'Acaba puan kaybı yaşanır mı?' dedik tabela 6'yı gösteriyor!"

"MERTENS, SÖZLEŞMEYİ HAK EDİYOR"

"Mertens'in o kontratı almayı hak ettiğini düşünüyorum. En azından bir şartlı kontrat olabilir. Belli bir maç adedi, şu kadar maç oynarsa ona göre bir rakam gibi... Ben olsam tutardım. Çünkü Mertens'ten verim alırsın. Oynadığında yüzde 100'ünü verir."

"YUNAN BASINI BENİ ARADI VE ICARDI'Yİ SORDU"

"Geçen hafta Yunan basınından bir gazeteci EURO 2024 için görüş almak için aradı. Okan Buruk'a sorulan Icardi sorusunu bana sordu. 'Icardi'nin seneye Atina'da olacağı konuşuluyor, hatta görüştüklerine dair bilgiler var' dedi. 'Bilmiyorum, muhtemelen kendi tasarrufudur ama burada böyle bir şey konuşulmadı.' dedim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 20:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 2 hafta Önce

Sizi gidi düzenbazlar sizi...İcardi'den kurtulmak için binbir yalanı uyduruyorsunuz...boşa uğraşmayın...İcardi yıllarca burada.... ananızdan emdiginiz sütü burnunuzdan getirecek....