"Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım"

Fransız basınında Arjantinli forvet için Trabzonspor'un da devreye girdiği yazıldı. Ancak tecrübeli golcü, ülkemizde sadece Galatasaray'da forma giyebileceğini eşi ve menajeri Nara'ya iletti.

"Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım"

Son şampiyon Trabzonspor'da forvet hattı için düğmeye basılırken gündeme PSG'de istenmeyen Arjantinli forvet Mauro Icardi geldi. BordoMavililer, PSG'ye oyuncunun şartlarını sordu.

ICARDI: "SADECE GALATASARAY'DA OYNARIM"

Bu durum, futbolcunun kendisine de iletildi. Icardi ise eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'ya Türkiye'ye gitmesi halinde sadece Galatasaray'da oynayacağını söyledi. Bu gelişme sonrasında Bordo-Mavililer için bu transfer dosyası kapandı. L'Equipe'in haberine göre ise Icardi'nin Aslan'a transferi artık tamamlanmak üzere...

ALAMASA DA GÖNDERECEK

Fransa'da yaz transfer dönemi yarın sona erecek. Ülkemizde ise 8 Eylül'e kadar devam ediyor. Fransız ekibi 1 Eylül sonrası oyuncu alamasa da futbolcu satışı yapabilecek. Avrupa'nın genelinde de genellikle transfer penceresi bugün kapanacak. Yani Icardi konusunda Galatasaray iyice yalnız kalacak.

PSG, Icardi'yi kesinlikle kadroda düşünmüyor. Sarı-Kırmızılı takıma transferi halinde futbolcunun maaşının yüzde 40'ını Galatasaray ödeyecek. Icardi, PSG'den senelik 8 milyon euro net para alıyor. Ayrıca bonuslar var.

ÇİFT FORVET SİSTEMİNE DÖNÜŞ

Bu bonus maddelerinin de Fransız ekibi tarafından karşılanması bekleniyor. Süper Lig'de ilk 4 hafta geride kalırken Haris Seferovic henüz golle tanışamadı. Tecrübeli forvetteki sıkıntı sadece gol atamaması değil.

Aynı zamanda çıktığı bütün karşılaşmalarda son derece kötü bir performans gösterdi. Icardi transferi tamamlanırsa Galatasaray büyük ihtimalle çift forvete dönecek. Tek forvet anlayışında ise takımın birinci golcüsü Mauro Icardi olacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2022, 23:24
YORUM EKLE