"Türkiye’de Galatasaray maçında yine bir ilk yaşandı, yazıklar olsun"

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Nef Stadyumu'nda Alanyaspor'u konuk etti.

"Türkiye’de Galatasaray maçında yine bir ilk yaşandı, yazıklar olsun"

Galatasaray - Alanyaspor maçında hakem Ali Palabıyık'ın skandalları damga vuruyor.

İlk yarıda Sacha Boey, skandal bir kararla direkt kırmızı kart görürken büyük tepkiler gelmeye devam ediyor.

Futbol dünyasından gösterilen tepkiler şu şekilde:

Ertem Şener: "Böyle kırmızı kart olmaz !!! VAR, Ali Palabıyık’ı uyarmalıydı."

Deniz Ateş Bitnel: "Faul olup olmadığı bile tartışılacak bir pozisyonda , kimin hakimiyetinde olduğu belli olmayan bir topta, orta sahada olan oyuncu için bariz gol şansı olduğunu düşünmek!!!! Kesinlikle yanlış karar!!!"

Hakan Gündoğar: "Böyle kırmızı kart olmaz. Yanlış karar."

Ömer Faruk Özcan: "Kötüyü düşünmek istemiyorum ama Ali Palabıyık çok iyi niyetli değil gibi."

Cenk Çınar: "İyi oynayan Galatasaray'a tahammülleri yok!"

Nevzat Dindar: "Ali Palabıyık şov yapıyor resmen. Galatasaray taraftarının sinir uçlarıyla oynuyorlar. Bu nasıl kırmızı kart? Ali Palabıyık Galatasaray lehine olunca karar vermekte zorlanıyor ama aleyhine olunca hemen karar veriyor! "

Eyüp Yıldız: "Sacha Boey'un yaptığı tam olarak ahmaklık ama pozisyonda bariz gol şansı yok, Muslera topa yakın ve avantajlı durumda, sarı kart olmalıydı. izledim, sarı karttan fazlası bence olmamalı. Ali Palabıyık yine bir Galatasaray maçında skandal bir karara imza atmış, yazıklar olsun. Bu adama hakemlik yaptıranlara ve Galatasaray maçlarına verenlere yazıklar olsun."

Ali Naci Küçük: "Tebrikler Ali Palabıyık. Çığır açtın. Skandal bir kırmızı kart! 

Abdullah Biricik: "Türkiye’de Galatasaray maçında yine bir ilk yaşandı ve hakem Ali Palabıyık, net faul olmayan bir pozisyonda kaleye 60 metre mesafedeki oyuncu son adam sayarak Sacha Boey’i oyundan attı!"

Emre Kaplan: "Galatasaray’ın 3. Golünü verme üstüne faul olmayan pozisyona kırmızı ver. İnsanların hafta boyunca beklediği maçta Ali Palabıyık hangi diyeti ödüyor?"

Taner Karaman: Sacha Boey'in kırmızı kartında rakibini bariz gol şansı olarak görmüyorum. Kaleci topa geliyor ve topu alabilecek mesafede. Sarı kart gereken yerde kırmızı kart çıktı."

Serhan Türk: "Bu maçtan sonra Galatasaray tv sırf Galatasaray ‘ın pozısyonlarını ve hatalarını verse 1 hafta kapalı gişe olur."

Kaya Temel: "Galatasaray taraftarı adeta çıldırdı. Ali Palabıyık ilk yarının bitiminde soyunma odasına girmekte zorlu çekti. Haksız kırmızı kart, haksız sarı kart bir de üzerine gol iptali açıkçası birilerinin niyetini ortaya çıkarıyor! Yazıklar olsun size…!"

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 03:00
YORUM EKLE