Uğur Karakullukçu: "3.5 milyon Euro alıp yatan adama yapmıyorlar, başkası olsa '30-40 milyon Euro'ya satarız' denirdi"

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na taraftarlar tarafından tepki gösterilmesine eleştiriler devam ediyor.

Uğur Karakullukçu: "3.5 milyon Euro alıp yatan adama yapmıyorlar, başkası olsa '30-40 milyon Euro'ya satarız' denirdi"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU ISLIKLANMAZ"

"Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezonki gol katkısı 20. 12 golü ve 8 asisti var. Takımın kaptanlarından biri. En kilit anlarda rol alıyor. Daha son maçta 2 golü vardı. Maçın skoruna göre kaptan ıslıklamak abartı. Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ıslıklanmaz, hele de böyle bir dönemde."

"3.5 MİLYON EURO ALIP YATAN ISLIKLANMIYOR"

"3.5 milyon Euro alıp 1 gol, 1 asistle oynayan adamlar ıslıklanılmadığı yerde Kerem'in ıslıklanmasını yanlış buluyorum. Kötü oynamasının faturasını taraftar kesemez. Çuval gibi yere düşen orta sahaları ıslıklayamıyorsunuz. 3.5 milyon Euro alıp yatan yabancı oyuncular ıslıklanmıyor. 12 gol atıp 8 asist yapmış adam da ıslıklanmasın. Bu adam daha iki gün önce maç aldı. Manchester United'a içeride dışarıda gol attı."

"KEREM'e SAYGI GÖSTERİLMİYOR"

"Herhalde Tete, Türk olsa taşlanırdı, Kerem Aktürkoğlu'nun oyununu Tete oynasaydı herhalde 'Biz bunu 30-40 milyon Euro'ya satarız' denirdi. İnsanlar, sınırını bilmeli. Kötü oynuyorsa eleştirilir, hocası oyundan çıkarır ama bu takımın sırtında kambur gibi gezen tonla oyuncu var. Fransız, Brezilyalı diye ıslıklanmıyorlar, Türk kaptan olunca ıslıklanıyor. Türk milli takımının bankosu, Euro 2024'te oynayacak, yaşı 25... Cengiz Ünder, iki tane gol atınca tura çıkıyorlar, Fenerbahçe 15 milyon Euro verdi. Kerem'e gösterilen bir saygı yok. Yarın bir gün o zaman Barış Alper Yılmaz da ıslıklanacak. Böyle bir şey var mı?"

"BARIŞ ALPER YILMAZ'IN YAPTIĞI NORMAL BİR ŞEY DEĞİL"

"Barış Alper Yılmaz'ın çok büyük övülmesi lazım. Bu adamın yaptığı normal bir şey değil. Futboluna çok ciddi bir boyut kattı. Avrupa kulüpleri de talip olurken her bölgede ciddi performans vermesini çok ciddi bir kriter olarak yazacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 01:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 ay Önce

Genç yaşta, canını dişine taktı çalıştı çabaladı yükseldi. Şan, şöhret, mevki ve para sahibi oldu. Bundan dolayı çocuğu kıskananlar var. Bunların tek amaçları keremin tökezlemesi, başarısız olması. Bu zındıkların umurlarında olan tek şey kendi eğoları. Kulüp batmış, çıkmış bu şerefsizlerin umurlarında değil tek umurları kendi batasıca eğoları. Araştırın bunların tamamı, başarısız olmuş, ezikler.
Bunları tespit edin ve kombinelerini ve kulüp üyesi iseler üyelikleri ile birlikte iptal edin. Böylelerinin kulüp ve tribünde işleri yok!