Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'a zararı daha çok, bedelini ödediler"

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'a zararı daha çok, bedelini ödediler"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TEMEL HİÇBİR İHTİYAÇ GİDERİLMEDİ"

"Geçen sene kurulmuş bir takım var. Herkesin bildiği Şampiyonlar Ligi'ne gideceğin için orta sahada bir eksiklik olduğu. Galatasaray; iki yedek forvet, bir sol açık, bir sağ açık, yedek kaleci aldı, sol bek aldı. Temel hiçbir ihtiyaç giderilmedi."

"OLIVEIRA'NIN ZARARI, FAYDASINDAN ÇOK"

"Kerem Demirbay'ın rotasyonu genişletecek bir isim olduğu ortada. Oliveira maç içinde kayboluyor, zaman zaman saman alevi gibi parlıyor. Bence zararı faydasından çok."

"HİÇBİR ŞEY YAPMASALAR BÖYLE BAŞLARLARDI"

"Orta saha seviyesini yukarı çekecek bir hamle yapılmadı. Galatasaray, hiçbir şey yapmasa hemen hemen böyle başlardı."

"GALATASARAY, BEDELİNİ ÖDEDİ"

"Galatasaray, transfer döneminin bedelini ödedi. Para harcayıp üstüne hiçbir şey koymadı. Tabii uzun vadede karşılığını alacaktır. Ama şu an için konuşuyorum." 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 14:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
K.Karadayi
K.Karadayi - 10 ay Önce

Okan Buruk Barış Az lper ve Berkan da ısrarı kendinin de takımdan gonderilmesine sebep olacak bu takım niye hiç ceza alanına gimgmiyor orta yapilmiyor fırsatlar comertvd harcaniyor dünyanın en kaliteli forvetleri Galatasaray'da iken nedfn çift forvet oynanmaz eğer bir dahaki maçta bir pu az n bile kahbedilirse burnu havada baris Alper ve Berkan da kizmayip hakdme yjklenen hoca gider İmparator Fatih Terim gelir göreceksiniz tribünler imparatoru cagirmayx hazirlxndilsr bile

Gs
Gs - 10 ay Önce

Hayırdır sadece 1 beraberlikle neyin hesabını kesti bu arkadaş uzak durun gs dan gölge etmeyin sizin gibiler bir galibiyetle şampiyon yapar bir beraberlikle rezil bu kadarsınız işte.

İilhan şerhan
İilhan şerhan - 10 ay Önce

Barış Alper berkandı yunustu bunlar bu tkmn oyuncları değil vs ısrar etme hoca as oyuncularla skoru garantile ondan sonra ydklere dön bu kadar basit futbol

Arda turan
Arda turan - 10 ay Önce

Bu oliviyerada ne bulmuş hele bide sol bek ancelinho oldumu 9 kişi kalıyoruz bunu ve okanda hala buruk buruk seyrediyo inanılır gibi değil.

Ata yurtsevenler
Ata yurtsevenler - 10 ay Önce

Size katılıyorum birde hayretler içindeyim, adamlar golcü alıyorlar, geliyor lar geldiği gibi çekirdek gibi goller atıyorlar,bizimkilerde tık yok, kafayı yiyorum, vAllahi TV küsüyorum, hiç bir Spor programı seyredemiyorum, inanın şöyle sırtımı yaslayıp GS maçlarını seyredemiyorum, kızıyorum, üzülüyorum ama ne yapacaksın GS liyim işte!

Eyüp Yildirim
Eyüp Yildirim - 10 ay Önce

Bu kadro şampiyonlar ligi kadrosu ama Okan hoca ya bir gömlek büyük bu futbolcuların karşısında ezilir laf dinletemez bunlara dünya ve Avrupa'da kendini kanıtlamış bir hoca lazım otoriter alman olsa daha faydalı olur

Orhan Tarhan
Orhan Tarhan - 10 ay Önce

Uğur sen böyle değildin cok fazla telaş yapıyorsun