Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da çıktığı seviye saçmalık, şu anda pişmandırlar, bu adamla başa çıkamazsın"

Galatasaray, müthiş performansıyla ligde şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da çıktığı seviye saçmalık, şu anda pişmandırlar, bu adamla başa çıkamazsın"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, BÖLGESİNİN EN YETENEKLİ OYUNCUSU"

"Hakim Ziyech'i muhtemelen sezon karmasına kimse yazmayacak ama bölgesinin en yetenekli oyuncusu. Kim itiraz edebilir? Böyle bir gol yok, böyle bir şut atma biçimi yok. Aynı zamanda bir 10 numara. Bölgesi olmamasına rağmen ligin en iyi 10 numarası olduğunu söylesek itiraz edilmez. Öyle meziyetli bir oyuncu." 

"NAPOLI, MERTENS İÇİN PİŞMANDIR"

"Mertens'in çıktığı seviye saçmalık. FM'de olsa kapatırdım. Bir adam, son 7 maçın 7'sinde de asist yapabilir mi? 7 maçta 8 asisti ve 4 golü var. Bu adam 37 yaşında. Mertens ile başa çıkamazsın. Napoli, şu anda pişmandır. Napoli'de olsa 2 yıl kontrat alır. Galatasaray, Mertens'i geç buldu. Bir şekilde ikna edilmeli. Belli ki maddi bir şey var. Bu takımda 3 milyon Euro üstü alıp üzerine battaniye çekip bir şey yapmayan 4-5 tane adam var. Birinin kontratını Mertens'e verin, devam edin."

"ICARDI'NİN ÖLÜSÜ HAT-TRICK YAPIYOR"

"Icardi'nin ölüsü sana hat-trick yapıyor ki golü verilmedi ve gol kralı. Ziyech desen attığı gole bak, ayıptır. Çok iyi değil, çok çok iyi vurdu."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, HER BEKİ EZER"

"Barış Alper Yılmaz'ın çıktığı seviyeye bak. Ligdeki her beki ezeceği belli bir oyuncu. Galatasaray ile şu anda başa çıkmak mümkün değil. 16'da 16'yı boşuna yapmadılar. Galatasaray ile Play-Off döneminde başa çıkamazsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 20:45
YORUM EKLE