Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da kalmayı inanılmaz istiyor"

Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu tamamladı. Uğur Karakullukçu, yorumlar yaptı.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da kalmayı inanılmaz istiyor"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-ENDER DOĞRULARINDAN BİRİ HALİL-

"Yeni sezona çok olumlu şeyler devreden bir kadro yapılanması, oyun planı yok. Torrent'in ender doğrularından birisi Halil Dervişoğlu'ydu."

-TORRENT, KALMAYI İNANILMAZ İSTİYOR-

"Torrent kalmayı çok istiyor, inanılmaz istiyor. Söylemlerinden ve hareketlerinden bu anlaşılıyor."

-BURAK ELMAS GÖREVİNİ YAPMIYOR-

"Burak Elmas, ibra edilmediğinden beri görevini yapmıyor. Burada muhatap Torrent değil, Burak Elmas ve yönetimi. Torrent'in daha iyi bir miras bırakmasını isterdim."

-BİR TEK KEREM'İ AYIRIYORUM-

"Bu sezon ne idari anlamda ne de teknik anlamda Galatasaray'a yakışan bir sezon izlemedik. Bir tek Kerem Aktürkoğlu'nun çıkışını ayırıyorum."

-BU TAKIMDA 10 DAKİKA OYNAYAMAZ MIYDI?-

"Yunus Akgün'ün de katılmasıyla birlikte ön tarafta kapasitesi yükselecek bir yapı var ama Galatasaray'ın sıkıntısı üçüncü bölgede değil, ikinci bölgede. Hamza Akman, bu takımda 10 dakika oynayamaz mıydı?"

-DURSUN ÖZBEK, ÇOK HATA YAPTI AMA...-

"Yıllardır Galatasaray için bir çivi bile çakılmadı. Dursun Özbek çok hata yaptı ama bir yandan da artıları olduğunu düşünüyorum. Proje üretebilen bir isim. Dursun Özbek'in bugün aday olmasının sebebi kendisinden sonra gelenlerin kötü olması. "Ben Dursun Özbek'in listesine baktığımda kolay kolay listeye girecek isimler olmadığını görüyorum. Bu liste, Galatasaray'a bir şeyler bırakabileceğini vadediyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2022, 20:38
YORUM EKLE