Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da nasıl ilk 11'de başlar? Benim aklım almıyor?

Galatasaray'ın Manchester United ile oynadığı maçta Tanguy Ndombele'nin performansı yine beklentilerin altında kaldı.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da nasıl ilk 11'de başlar? Benim aklım almıyor?

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'ın Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, NDOMBELE CANLI  BOMBASINI ORTA SAHAYA KOYDU"

"Çok yanlış bir 11'di. Daha da kötü Galatasaray'ın 45'te aynı kadroyla devam etmesiydi. Ndombele tamamen bir tercih hatası. Nelsson riskini almamak için Ndombele canlı bombasını Okan hoca ortaya sahaya koydu. Ndombele çıkana kadar da Galatasaray'ın sadece başı boş çıkışları ve denemeleri vardı."

"NDOMBELE, NASIL İLK 11'DE BAŞLIYOR?"

"Yürüyemeyen Alanyaspor karşısında 'Eh' diyebileceğimiz bir performans sergileyen Ndombele nasıl ilk 11 başlıyor? Benim aklım almıyor. Hadi başladı ikinci yarı nasıl oyundan alınmıyor? Hocanın ikinci yarının başında Nelsson'u oyuna alıp Kaan'ı Torreira'nın partneri yapar diye düşündüm. Ndombele'nin 30. dakikada çıkması gerekiyordu."

"SADECE ANGELINO EKLENDİ"

"Bayern Münih ve Manchester United deplasmanlarında orta saha ikilisi olarak etkili olmuş ve gözle görerek ispatlanmış bir oyun ortada vardı. Alanyaspor karşısında çıkan 11 ile sahaya çıktık, sadece Angelino eklendi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2023, 13:53
YORUM EKLE