Uğur Karakullukçu: "Galatasaray oyuncusunu '1,5 yıl oynamayayım, bonservisimi elime alayım' diyen oyuncuya tercih ediyorlar"

Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın milli takımda forma şansı bulamamasının tepkileri sürüyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray oyuncusunu '1,5 yıl oynamayayım, bonservisimi elime alayım' diyen oyuncuya tercih ediyorlar"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Abdülkerim Bardakcı gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"3 YILDIR KARİYERİNİN ZİRVESİNDE" 

"Abdülkerim Bardakcı, 3 yıldır kariyerinin zirvesinde. Özellik olarak Ermenistan ile oynanacak maça çok çok daha uygundu. Elinde bir oyuncu var, oynamaya da hazır. Kariyerini rahat rahat riske edip milli forma üzerinde garanti olan oyuncu olamaz."

"KEREM'İN BİLE ÖNÜNDE ABDÜLKERİM VAR" 

"Hamit Altıntop'a hem Bayern Münih hem de Galatasaray'da oynadığı için Alman televizyonunda Şampiyonlar Ligi kurasını soruyorlar. 'Galatasaray'da çok az Türk oyuncu süre alıyor. Bundan dolayı milli takımda biz faydalanamıyoruz.' diyor ama  milli takıma bir tane oyuncu seçeceksen Kerem Aktürkoğlu'nun bile önünde Abdülkerim Bardakcı var."

"REKABET YARATILMIYOR"

"Siz Galatasaray oyuncusunu Suudi Arabistan'ı tercih etmiş bir oyuncuya (Merih Demiral) ve '1,5 yıl oynamayayım, bonservisimi elime alayım' diyen oyuncuya (Çağlar Söyüncü) tercih edersen Abdülkerim Bardakcı gibi oyuncuların milli takımda kariyeri olmaz. Rekabet yaratılmıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2023, 12:18
YORUM EKLE