Uğur Karakullukçu: "Icardi ile iyi anlaşıyorlar, gol sevinçlerinde birbirlerine çok sıcaklar"

Galatasaray, Süper Lig'de lider olarak yoluna devam ederken kritik haftalara girildi.

Uğur Karakullukçu: "Icardi ile iyi anlaşıyorlar, gol sevinçlerinde birbirlerine çok sıcaklar"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde

"FARKLI BİR GALATASARAY İZLEYECEĞİZ"

"Galatasaray uzun süre haftada bir maça döndüğü ilk haftada rakibine 6 gol attı üstelik bunu 3. viteste yaptı. Ligde ciddi bir fikstür avantajları var. Son virajda farklı bir Galatasaray izleyeceğiz."

"BAŞKA BİR KONSATRASYONDA GÖRÜRÜZ"

"Şampiyonluğa giden Galatasaray'ı Mart, Nisan ve Mayıs aylarında başka bir konsantrasyonda görürüz. Kasımpaşa maçında da iyi futbolun devam edeceğini düşünüyorum. Takımca fizik olarak da iyi gözüküyorlar. Gollü bir karşılaşma bizi bekliyor, neticede Galatasaray'ın kazanacağını tahmin ediyorum."

"ZAH İLE ICARDI'NİN İYİ ANLAŞTIĞINA ŞAHİT OLUYORUZ"

"Kalan haftalarda Wilfried Zaha'yı kazanmak da önemli. Icardi ile iyi anlaştığına şahit oluyoruz. Gol sevinçlerinde birbirlerine çok sıcaklar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2024, 15:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 2 ay Önce

Yeter ki bir insan İcardi ye bir adım atsın zaten İcardi son derece iletişimi mükemmel bir insan. Demirbay ile samimiyeti ni vardı da kullanacağı penaltıyı ikram etti, o bir adım atar herkese ama bizim hakemler, var ve rakip oyuncular hepsi bu çocuğu anlamıyorlar hepsi başarısından dolayı kendisine düşmanlar