Uğur Karakullukçu: "Neredeyse 'Futbolcu değil, Beşiktaş maçı son maçı olacak' diyorlar, görünce çok üzüldüm"

Galatasaray'da Emin Bayram, bu sezon sarı kırmızılı formayla daha çok şans bulmaya başladı.

Uğur Karakullukçu: "Neredeyse 'Futbolcu değil, Beşiktaş maçı son maçı olacak' diyorlar, görünce çok üzüldüm"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'ın genç stoper Emin Bayram ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

-NEREDEYSE 'FUTBOLCU DEĞİL' DİYORLAR-

"Emin Bayram'ın performansını kendi gidişatına göre beğeniyorum. Taraftarların da biraz haksızlık yaptığını düşünüyorum. Sosyal medyada görüyorum, hiç yakıştıramıyorum. 19 yaşında bu performansı veren bir oyuncuya neredeyse 'Futbolcu değil' diyen sözler söyleniyor. Sosyal medya herkesin haklı çıkmak için yazdığı bir yer haline geldi."

-BELLİ BİR SEVİYEDE OYNUYOR-

"Galatasaray altyapısından yetişen bir oyuncu ve belli bir seviyede de oynuyor. Abdülkerim Bardakcı onun önünde oynuyor ama ona çok da uzak değil. Dünyanın bütün önemli kulüplerinden böyle oyunculara fırsat veriliyor. Olur ya da olmaz. İyi sonuç verirse belki seni uzun vadede 15 milyon Euro'dan kurtaracak."

-ÇOCUĞU 11 MİLYON EURO'YA PAKETLEYİP GÖTÜRDÜLER-

"Ozan Kabak, 6 ayda 3 tane penaltı yaptırdı, çocuğu 11 milyon Euro'ya paketleyip götürdüler. Bence biraz kendi oyuncuna sahip çıkmak taraftarlıktır. Çocuğun üzerine çok gidiliyor, mesajları görünce çok üzüldüm. Derbi öncesidne tam tersi destek hissettirmen lazım. 'Beşiktaş maçı son maçı olacak' diyorlar. Niye kardeşim? Mutlu mu olackasınız?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022, 08:21
YORUM EKLE