Uğur Karakullukçu: "Yunus Akgün, senden özür diliyorum, hatalı olan benim, haklısın"

Galatasaray, Avusturya'daki hazırlık kampında ilk galibiyetini aldı. Sigma Olomouc'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılarda günün yıldızı Yunus Akgün oldu.

Uğur Karakullukçu: "Yunus Akgün, senden özür diliyorum, hatalı olan benim, haklısın"

Galatasaray yorumcusu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalında Yunus Akgün ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-YUNUS AKGÜN, SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM-

“2000 jenerasyonunu çok iyi takip ederdim. Kendime de bir özeleştiri yapayım. O jenerasyondaki benim ‘Top 3’ oyuncumdan biri değildi. Yunus Akgün, senden özür diliyorum. Yunus böyle oynasın, ben her yayında özür dilerim. O dönemde senin adını daha az andığım için hatalı olan benim, haklısın. Oyunculuğuna, oyununa bu kadar sahip çıkman çok iyi. Bunları yaptıktan sonra kimse senin önünde duramaz. İsterse 100 kişi senin aleyhinde düşünsün. Önemli olan oyuncunun ne yaptığı. Çok iyi oynayan oyuncuyu kim eleştirebilir ki?”

-ÇOK DEĞERLİ BİR OYUNCU-

“Yunus Akgün, doğru yolu buldu. Futbolcu, kendi yolunu kendi çizer. Üstüne koya koya gelen adama da ekstra saygı duyuyorum. Yunus, o yüzden benim için özel bir konu. Benim şimdi ona duyduğum saygı başka. Gidip kendi kariyerini tıkır tıkır inşa etti. Bu yaptığı gol vuruşunu Serie A’da da yapar. Böyle devam ederse çok uzun yıllar Galatasaray’da kalacağını zannetmiyorum. Çok değerli bir oyuncu. Gerçekten yolu açık olsun ama Galatasaray’da 2-3 yıl kalmasını isterim.”

-SÖZLEŞME YAPMAZSAN PANİK ATAK GEÇİRİRSİN-

“Yunus Akgün’ün sözleşmesi iki yıl. Kiradan dönmüş ve iki yıl sözleşme tehlikelidir. Sözleşme yapmazsan ertesi sene panik atak geçirirsin. Zaten üç kuruş para kazanıyor. Hem Yunus’u mutlu etmek hem de sözleşme uzatmak gerek. Serbest kalma maddesi de koyarsın. Galatasaray’ın yeni transferi açık ara Yunus Akgün.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2022, 00:37
YORUM EKLE