Uğur Meleke: "Şaşkındı, ciddi özgüven kaybı yaşamış"

Galatasaray, sezona 1-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle başladı.

Uğur Meleke: "Şaşkındı, ciddi özgüven kaybı yaşamış"

Hürriyet Gazetesi spor yazarı Uğur Meleke, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Meleke'nin açıklamaları şu şekikde:

OYNUYOR, OYNATIYOR

Galatasaray’sa bir yeniden yapılanma sürecinde. Teknik adamı yeni. Dünkü 21 kişilik kadrosunun (kiralık görevden dönenleri de sayarsak) 11’i yeni. İlk 11’inde beş yeni vardı, Midtsjö girince altı oldu. Dubois, Torreira ve Mertens’in de katılımlarıyla belki 7-8 olacak bu sayı.

Galatasaray’ın uyumlu bir grup halinde hareket edebilmesi için kat etmesi gereken bayağı yol var. Buruk bu 11’le sadece 120 dakika test yapabilmişti: Kasımpaşa maçının son yarım saati ve Fiorentina müsabakası. Ancak o 120 dakikanın söylediği net bir şey vardı: Galatasaray’ın hikayesi topu Seferovic’le buluşturabildiğinde değişiyor. Seferovic oynuyor, oynatıyor. Dün belki çok etkili değildi. Ama 90’da istediği topu alınca hücumu organize etti ve skoru getirdi takımına.

OLiVEiRA’YA YARDIM GEREK

Dün Galatasaray bir geçiş hücumuyla kazandı ama az sayıda organize hücum yapabildiklerinin de altını çizmek gerek. Seferovic gol pozisyonu dışında topla çok az sayıda buluştu.

Boey şaşkındı, ciddi de özgüven kaybı söz konusu. Oliveira didindi ama orta sahada yardıma ihtiyacı var. Torreira’nın katılımı sanırım Oliveira’nın verimini de artıracaktır.

Kaynak: Uğur Meleke / Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2022, 00:41
YORUM EKLE