Ümit Davala: "Eski görüntüsünden çok uzak, Galatasaray'da biraz didişiyor"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdürürken Çaykur Rizespor'a attığı 6 golle gözdağı verdi.

Ümit Davala: "Eski görüntüsünden çok uzak, Galatasaray'da biraz didişiyor"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"HAK EDİLMİŞ BİR GALİBİYET

"Galatasaray, 7'yi bulsa 8'i de arayacaktı. Hep gol arayan bir Galatasaray vardı. Gollerin savunma tarafından gelmesi de sevindirici olan taraftı. Hak edilmiş bir galibiyet. Dolu dizgin devam eden bir Galatasaray var."

"ICARDI, TAKIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Icardi de golünü attı ve moral kazandı. Bir penaltıyı da adam olduğu için Kerem Demirbay'a bıraktı. Takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi." 

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN OYUNDA TUTULMASINI ANLARIM"

"Kerem Aktürkoğlu, çok fazla olumlu işler yapmadı ama kulübeye bakıyorsun, daha yeni gelmiş Ziyech var. Olmayan bir Tete var. Zaha sıkıntılı. Değişiklikler oyunu canlandıracak kapasitede değil. Onların da form tutması gerekiyor. O yüzden Kerem'i oyunda tutmasını anlarım. Belki gol atıp moral bulmasını bekledi."

"BERKAN KUTLU İÇİN KAFAMDA SORU İŞARETLERİ VARDI"

"Berkan Kutlu, maçtan önce kafamda soru işareti oluşturdu. Etrafındaki savunma oyuncuları çok formda. Önünde Kerem Demirbay ve Torreira vardı. Takımın defans anlayışı iyiydi. Çok pozisyon vermediler. Berkan Kutlu'yu değerledirebilmemiz için birebir kaldığı pzosiyonlar olmadı. Uzaktan atılan goller oldu. Çok sıkıntı yaşanacak pozisyonlar olmadı."

"ZAHA, TAKIM OYUNUNA BİRAZ KATKI SAĞLAMALI"

"Wilfried Zaha'nın takım oyununa biraz katkı sağlaması gerekiyor. Zaha, topu aldığında 4-5 kez dokunmadan vermiyor. Herkes çabuk oynamak isterken o biraz didişiyor. Ondan kurtulursa daha faydalı olabilir ama eski Zaha görüntüsünden çok uzak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024, 14:23
YORUM EKLE