Ümit Karan: "Galatasaray'a zarar veriyor, 35. dakikada oyundan alıp tribüne yollardım"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un oyuncu tercihleri ve sarı kırmızılı oyuncuların performansları eleştiri almaya devam ediyor.

Ümit Karan: "Galatasaray'a zarar veriyor, 35. dakikada oyundan alıp tribüne yollardım"

Futbol yorumcusu Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN PERFORMANSI HİÇ OLDU"

"Wilfried Zaha, 1 maç var, 3 maç yok. Kerem Aktürkoğlu, geçen sene öyle miydi? Sürekliliği vardı. Performansı hiç oldu."

"DOĞRU 11'İ BOZMANIN ANLAMI YOK"

"Şimdi Mauro Icardi'ye 50 tane top atıyorsun, isabet yok. Takımdaki senkronizasyon bozuldu. Onu oynatıyorsun, öbürü yedek kalıyor. Diğerini oynatıyorsun, falanca futbolcu küsüyor. Bu dengeleri iyi ayarlamak gerekiyor. 'Herkesi kazanacağım' diye doğru 11'i bozmanın anlamı yok."

"TETE'Yİ 35. DAKİKADA TRİBÜNE YOLLARDIM"

"Okan Buruk, Tete'yi alıp tribüne yollamalıydı. Eksik oynuyorsun ve Tete sana zarar veriyor. Sacha Boey'i zor durumda bıraktı. Sacha Boey canavar gibi mücadele etti. O eforu verimli kullansa çok daha fazla iş yapacak ama önündeki adam sürekli top kaptırmakla meşgul. Ben Tete'yi 35. dakikada Kopenhag karşısında oyundan çıkarırdım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2023, 16:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bingo44
Bingo44 - 5 ay Önce

Doğru söylemiş, Tete ve Zaha 35.dk olmasa bile ikinci yarıya çıkarken değişmeliydi. Barış + Bakambu ,Kerem sola, şimdi 16 da biz olacaktık.

Hidayet Güngör
Hidayet Güngör - 5 ay Önce

Ben hic takima almzdim bukadar kesin