Ümit Karan: "Kimse Galatasaray'dan büyük değil, ben kovarım, gönderirim"

Galatasaray, tarihi maçta Manchester United ile Rams Park'ta 3-3 berabere kaldı.

Ümit Karan: "Kimse Galatasaray'dan büyük değil, ben kovarım, gönderirim"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BİR KEZ DAHA TARİH YAZDI"

"Manchester United'ı 3-1'den 3-3'e getirmek, her takımın harcı değildir. Galatasaray bir kez daha tarih yazdı."

"TEK BEKLEMEDİĞİM OYUNCUYDU"

"Ndombele'yi ilk 11'de beklemiyordum. Tek beklemediğim oyuncu o oldu."

"KİMSE GALATASARAY'DAN BÜYÜK DEĞİL, BEN KOVARIM"

"Nelsson da çok güven vermedi. Sen bir tane oyuncuyu zorla tutabilir misin? O zaman bırak, gitsin. Kimse Galatasaray'dan büyük değil. Okan hoca kapıyı açacak, çıkaracak, kapacak. Ben kovarım abi. Kalmak istemeyen oyuncuyu gönderirim."

"GALATASARAY, SEZON SONUNDA SACHA BOEY'İ İNŞALLAH KAYBETMEZ"

"Sacha Boey, artık farklı bir boyutta futbol oynuyor. İnşallah Galatasaray, Boey'i sezon sonunda kaybetmez. Mutlaka sözleşmesi uzatılmalı."

"GALATAARAY OLARAK BUNLARI EZEREK OYNADIK"

"Galatasaray'ı Türk futboluna verdiği katkıdan dolayı tebrik etmek gerekiyor. Oynadığı hiçbir maçta ezilmedi, hatta rakibini ezdi. Bayern Münih'in takım değeri 984 milyon Euro. Manchester United'ın değeri 887 milyon Euro. Biz neyi konuşuyoruz ya? Biz Galatasaray olarak bunları ezerek oynadık. Bunu Türkiye'de hangi takım yaptı?

"KEREM ÜZÜLMEZSE ZATEN GALATASARAY'DA İŞİ YOK"

"Kerem Aktürkoğlu'nun üzülmesi doğru bir şey. Oyuna girip surat asmadı, üzülmezse hata zaten. O da biliyor yaptıklarını. Bu konuda üstüne gitmem. Çünkü üzülmezse zaten Galatasaray'da işi yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 20:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Barut barut
Barut barut - 5 ay Önce

Kerem için oda biliyor yaptıklarını demişsin ümit efendi ne yapmış kerem bu formaya hizmet etmekten başka.Çocuğu alır forvet arkası oynatırsan ve verim alamadığını gördüğün halde inat edersen burda çocuğun suçu ne???

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 5 ay Önce

Ümit Hoca, yanlış ve kızarak düşünüyorsun. Nelsson, Galatasaray'da şampiyonluk yaşamış birisi dahası Fenerli Valencia 'yı sahadan silen bir isim. Kovmak yerine buchen oyuncu sağbek oynayabiliyor solbek de oynayabilir Dubois gibi, zaten solbek ihtiyacı var takımın, niye solbek oynatıp faydalanılmıyor? Yediğimiz gollerde Kaan Ayhan 'ın ve Boey 'ün çok büyük hataları var, ikisi de rakibe şut vurdurmaya müsade ediyorlar. Belki de Nelsson sağ stoper oynasaydı bu gollere müsade etmeyecekti.

Apo dayı
Apo dayı - 5 ay Önce

Ey ümit eski kafayı bırak ezdik yerin dibine soktuk bu sözler bitti ye ne çek sin nokta puanı yenenler alıyor sende öyle sevin