Ümit Karan: "Siz adam değilsiniz, Galatasaray'a karşı şu an bir oyun var, ortalığı karıştırmaya gelmiş"

Galatasaray'a karşı kirli operasyonların ardı arkası kesilmezken bir skandal daha yaşandı.

Ümit Karan: "Siz adam değilsiniz, Galatasaray'a karşı şu an bir oyun var, ortalığı karıştırmaya gelmiş"

Türk futbolunda yaşanan kaos her geçen gün yeni bir skandalla devam ediyor.

Galatasaray'ı karşı yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi.

Tete'nin penaltı pozisyonu ile ilgili servis edilen toplantı görüntüleri büyük tepki çekti. Net penaltı pozisyonun Hugh Dallas ve hakemler tarafından penaltı olmadığı konusunda değerlendirmeler yapılması şaşkınlıkla seyredildi.

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, çıkan görüntüler sonrası sert tepki gösterdi.

Karan'ın açıklamaları şu şekikde:

"DALLAS, ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA GELMİŞ"

“Bu Hugh Dallas, ortalığı karıştırmaya gelmiş. Oğlum Dallas, o zaman Fenerbahçe'nin pozisyonunu da getir gündeme, hakemleri etkilemeyin. Etki yaratıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz."

"SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ"

"Ya bu adam hakem değil ki, bunun yorumunu ben dinlemem. Hakem olsa doğru düzgün maç yönetirler. Türk futbolunun içine ettiler. Hala konuşuyorsunuz, utanmıyor musunuz? Siz adam değilsiniz. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sizin yüzünüzden başkanlığı bıraktı. Alt ligleri izliyor musunuz? Seni maça veren hatalı, sen değil."

"TFF, ŞU AN İSTİFA ETMELİ"

"Galatasaray'a karşı şu an bir algı oyunu var. Belki de Fenerbahçe'ye ceza verecekler, öncesinde hazırlık yapıyorlar. Galatasaray'ı hatalı, Fenerbahçe'yi mağdur duruma düşürüyorlar. Federasyon böyle bir şeye nasıl izin verdi? TFF şu an istifa etmeli, şu an bırakacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 14:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galatasaray'ın başarısını engellemek, Fenerbahçeyi madur göstererek ALİ KOÇ'TAN beslenenler hain planlar peşinde
Galatasaray'ın başarısını engellemek, Fenerbahçeyi madur göstererek ALİ KOÇ'TAN beslenenler hain planlar peşinde - 1 ay Önce

GS. YÖNETİMİ UYUMA

Dervis
Dervis - 1 ay Önce

Iki takim birbirine girmis dogus kavga sen tuturmusun galatasarayin penaltisini tartisiyorsun gundemi saptiriyorsun o tabzon macinda cikan olay galatasaya verilen penaltidanmi kaynaklandi yaziklar olsun alayinza ali koc parayla herseyi yapacagini zannediyor