Ümit Özat: "Ali Koç bir futbolcuya küfür etti, Fenerbahçe başkanlığına yakışmıyor"

Galatasaray ile ilgili sürekli açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Ümit Özat: "Ali Koç bir futbolcuya küfür etti, Fenerbahçe başkanlığına yakışmıyor"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Youtube kanalında Fenerbahçe'de geçmişti yaşadığı çarpıcı bir olayı anlattı.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ BENDEN ÖZÜR DİLEDİ"

"Ali Koç benden loca olayından dolayı özür diledi, bazıları hala daha locadan kovulma konusu falan diyorlar. Ahlaksızlar, adam olun. Namusum, şerefim, 3 çocuğumun üzerine yemin ederim, Ferit Şahenk benimle konuştu, sonra Ali Koç kendisi gelip benden özür diledi. "

"ALİ KOÇ, BİR FUTBOLCUYA KÜFÜR ETTİ"

"Ayrıca locada Ali Koç bir futbolcuya küfür etti, bunu neden konuşamıyorsunuz? Bir yönetici futbolcuya küfür edebilir mi? O dönem bir takım kaptanı olarak bunu tepki vermemi niye konuşmuyorsunuz? Ben locadan kovulduğum için eleştiriyormuşum, ben bu kadar cahil miyim? Fenerbahçe başkanlığına yakışmadığını ve paras ıiçin  hürmet gördüğünü düşünüyorum."

"SEN KİMİ TOKATLIYORSUN?"

"Ali Koç, şimdi de  'Hakemleri görürseniz tepki gösterin, federasyonda birini tokatlarsak şaşırmayın' diyor, sen kimi tokatlıyorsun ya?"

"DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI 'GALATASARAY' DİYEN ADAMI..."

"Dünyanın en büyük takımı 'Galatasaray' diyen adamı, Emre Belözoğlu'nu Fenerbahçe efsanesi ilan edenler, benim Fenerbahçeliliğimi beğenmiyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023, 13:20
YORUM EKLE