Ümit Özat: "Allah aşkına bunda ne var? Galatasaray'a bunu mu layık gördünüz?"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk hedefine ulaşmak için önemli bir avantaja sahip.

Ümit Özat: "Allah aşkına bunda ne var? Galatasaray'a bunu mu layık gördünüz?"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'UN AĞLAMASI BANA HİÇ SAMİMİ GELMEDİ"

"Muslera'nın konuşması esnasında Erden Timur ağlamış. Allah aşkına ağlanacak ne var? Bana hiç samimi gelmedi. Yani bir şey olur, anlatır, 'Vay be' dersin ama ortada bir durum da yok. Açıklamaları gibi bu tavırları da bana samimi gelmedi. Muslera'nın yedeğine bakıyorum, yani Galatasaray'a bunu mu layık gördünüz? Ya duygusallık ya da gaz alma. İnsanları böyle böyle manipüle edin."

"OKAN BURUK'A KÜLFET YÜKLEDİLER"

"Seçimlerde yeniden başkan olmak için Okan Buruk'a külfet yüklediniz. Devre arası transfer gecikti. Neden? Bankalar Birliği'nden çıkmak istiyorsunuz. Saygı duyuyorum ama aldığınız Serge Aurier ortalıklarda yok. Daha Tete ve Ndombele'ye de gelmedim. Tribünlere oynayacağınıza oturun, biraz yanlışlarınızı ve hatalarınızı düşünün."

"OKAN BURUK, ŞAMPİYON YAPAMAZSA DEVAM EDEMEYEBİLİR"

"Okan Buruk'u severim. Güzel işler yaptı ama Galatasaray çok ters bir camia. Şampiyon yapamazsa devam edemeyebilir. Bence şu saatten sonra isterse 5-10 puan geriye düşsün, yaptıkları ve başardıklarıyla yine bir şansı hak ediyor ama camia ve taraftarın tepkisi ne? Önemli olan bu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 22:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettooal
Ahmettooal - 2 hafta Önce

Ümit hicanin bu yorumlarına fenerliler kizacaklar daima GS haberi yapıyor diye galatasaraylilar kızacak eleştiriyor diye. Ümit hoca futbolun içinden gelmiş fanatikligini bir kenara koymuş müthiş saptamlar yapan birisi.en fanatik fenerli den daha koyu fenerli. Sadece yalaka değil.kimsenin satılık kalemi değil dobra..onun için seviyorum eleştirilerini de haklı buluyorum