Ümit Özat: "Allah, Galatasaray'ı korudu, onlar için iyi oldu"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki saha dışı tartışmalar büyük gerginliğe neden oluyor.

Ümit Özat: "Allah, Galatasaray'ı korudu, onlar için iyi oldu"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ'UN YANCISI GİBİ GÖZÜKÜRSÜN"

"Süleyman Hurma, Emre Çolak'ı Galatasaray işareti yaptığı için kadro dışı bırakıyorsa Sarı Lacivert kalp yaptığı için Emre Mor'u da kadro dışı bırakması gerekiyor. Eğer bunu yapmıyorsan Ali Koç'un yancısı gibi gözükürsün."

"ARTIK MİDE BULANDIRMAYA BAŞLADILAR"

"Ali Koç da Galatasaray'a, Dursun Özbek de Fenerbahçe'ye bel altı vuruyor. Rahmetli Mustafa Koç, eski futbolcular, teknik direktörler bu kavgaya dahil oluyor. Artık mide bulandırmaya başladılar."

"ALLAH, GALATASARAY'I KORUDU"

"Galatasaray'ın Sparta Prag'a elenmesi iyi oldu. Allah, Galatasaray'ı korudu. Eğer bir üst tura çıksalardı çok fena hırpalanabilirdi. Bu durum lige de sirayet ederdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2024, 00:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 2 ay Önce

Türkiye'de saçma hakemlik sistemi ile başarılı olmak, Avrupa'da başarılı olmaktan daha iyi öyle mi? Yoksa Avrupa'da gidilecek yer kalmadı mı? G. Saray bu kadroyu Türkiye ligi için mi kurdu? Eğer öyle ise yapılan iş akıl dışı. Zira bir futbolcuya ödedikleri para, Türkiye Süper ligi şampiyonluk gelirinden fazla. Allah akıl gikir versin...

Tosun Paşa
Tosun Paşa - 2 ay Önce

Buda bilmeden konuşuyor kralı gelse nolur