Ümit Özat: "Galatasaray'da iki oyuncuyu da ham yaptılar, gitmek zorunda kaldılar"

Galatasaray'da yeni transferlerin beklentilere karşılık vermemesi takıma olumsuz anlamda büyük etki ediyor.

Ümit Özat: "Galatasaray'da iki oyuncuyu da ham yaptılar, gitmek zorunda kaldılar"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"YUNUS VE BERKAN'I HAM YAPTILAR"

"Geçen seneye gidelim, geçen seneki Yunus Akgün mü daha iyiydi, bu seneki Tete mi? Geçen seneki Berkan Kutlu mu daha iyiydi, yoksa bu seneki Ndombele mi? Son 1 yılda taraftarın o kadar tepkisini aldılar ki artık takımdan gitmek zorunda kaldılar. Bu iki yerli futbolcu takımda kalsaydı mevcut yeni transferlerden daha iyi futbol ortaya koyarlardı. Sezon başında 1-2 form düşüklüğü yaşayınca Yunus ve Berkan'ı ham yaptılar."

"AYNISINI KEREM'E YAPIYORLAR"

"Aynısını şimdi de Kerem Aktürkoğlu'na yapıyorlar. Hadi Tete'yi de o kadar eleştir. Kerem'den daha fazla maaş alıyor. Maalesef bizim ülkemizin yerli futbolcuları bunu yaşıyor."

"HAKIM ZIYECH, TADIC'TEN DAHA İYİ"

"Haftalardır Dusan Tadic'in form düşüklüğü var. Takımın el freni gibi atakları yavaşlatıyor ama Hakim Ziyech öyle değil. Her an skoru değiştirebilecek takım arkadaşlarıyla hemen uyum sağlayacak bir profili var. Arada gözle görülür bir yaş farkı da var tabii. Bana göre Ziyech, Tadic'ten daha iyi futbolcu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2023, 20:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Yıldırım
İbrahim Yıldırım - 6 ay Önce

Tete kesinlikle iyi

Abdullah
Abdullah - 6 ay Önce

Bak ümıııt alma şu gs yi agzina bu senede basma fistan mi giyecen . Boş yapma sen git merdiven alti takimini tut gs nin kini değil