Ümit Özat: "Galatasaray'da bugünden sonra ikisi, yemekte bile yan yana oturmalı"

Galatasaray'da Süper Lig'de oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıkları devam ediyor.

Ümit Özat: "Galatasaray'da bugünden sonra ikisi, yemekte bile yan yana oturmalı"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"HAZIR ZANIOLO YERİNE 4 TANE ÇEYREK ADAM ALDILAR"

"Galatasaray, hazır Zaniolo'yu verip 4 tane çeyrek adam aldı. Bunların fizik olarak gelişmesi için zamana ihtiyacı var. Şampiyonlar Ligi'nde 1 kişinin bile eksik olmaması gereken yerde 4 kişi eksik oynuyorsun. Böyle transferler yapılarak hoca da zor durumda bırakılıyor."

"YEMEKTE DAHİL YAN YANA OTURMALARI LAZIM" 

"Galatasaray'da bugünden sonra yemekte dahil Nelsson ile Sanchez'in yan yana oturması lazım. Sanchez'in yanında kim oynayacaksa yemekte dahil yan yana olmaları lazım."

"TEK HAMLESİ ÇOK CAN SIKICI"

"Abdülkerim Bardakcı'nın tek hamlesi, çok inanılmaz can sıkıcı bir durum. Şampiyonlar Ligi bu hamleleri kaldırmıyor. Nelsson da farklı mı? Al birini, vur ötekine. Ancak Nelsson'dan para kazanma ihtimali daha yüksek olduğu için Şampiyonlar Ligi'nde Nelsson oynar. Ligde de muhtemelen Sanchez - Abdülkerim oynar."

"KAAN AYHAN'A TAKINTISINI ANLAYAMIYORUM"

"Okan Buruk'un Kaan Ayhan'a takıntısını anlamakta güçlük çekiyorum. Bu çocuk A Milli Takım'da oyanyıp Fransa'ya gol atan adam değil mi? Kaan Ayhan, bana göre Galatasaray'ın jokeri." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2023, 19:09
YORUM EKLE