Ümit Özat: "Galatasaray'ın lider olacağına ben ihtimal vermezdim, ilk 3'te bile düşünmüyordum"

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Nef Stadyumu'nda İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

Ümit Özat: "Galatasaray'ın lider olacağına ben ihtimal vermezdim, ilk 3'te bile düşünmüyordum"

Ümit Özat, Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

-ICARDI OLMADIĞI ZAMAN GALATASARAY ÇOK EKSİK-

"Çok rahat 5-0, 6-0 maç olabilecek bir maçtı. Gomis, belki de 4-5 tane atabilirdi. Ancak gerçekten iyi bir Icardi olmadığı zaman Galatasaray çok eksik. Başakşehir maçındaki Galatasaray nerede, İstanbulspor maçındaki Galatasaray nerede? Yeneceksin, lider olacaksın ama bu maça tedirgin başlıyorsun, coşkulu başlamıyorsun."

-GALATASARAY, 2-3 TRANSFERLE LİGİN FAVORİSİ OLUR-

"Galatasaray'daki en büyük avantaj, Fenerbahçe ile kafa kafaya giderse Galatasaray yapacağı 2-3 transferle gerçek anlamda ligin favorisi olur. Galatasaray net bir stoper ve sol bek alacak. Seferovic gönderilirse santfor takviyesi mutlaka yapılacak."

-ANLATA ANLATA BİTİREMEDİĞİMİZ FENERBAHÇE'DEN 1 PUAN ÖNDELER-

"Okan Buruk'un bütün yanlışlarına rağmen kötü oynayan ve kazanan bir Galatasaray vardı. Okan Buruk'un sezon başından beri yaptığı en önemli doğrulardan bir tanesi ise bu takımı bekleyerek oynatması. Anlata anlata bitiremediğimiz, Jorge Jesus'tan da Fenerbahçe'den de şu anda 1 puan öndeler. Bu takım 2-3 transfer ve iyi bir Icardi ile çok daha iyi bir yere gelir."

-İLK 3'TE BİLE OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORDUM-

"Geçen senenin 13.'sünün bu hafta lider olacağını söyleseydiniz, ben ihtimal vermezdim. Ben şampiyonluk yarışının Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir arasında geçeceğini düşünüyordum. Galatasaray'ın bu haftalarda ilk 3'te bile olacağını düşünmüyordum. Açık söylemek lazım. Okan Buruk, bana göre büyük bir adım attı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com


 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2022, 21:11
YORUM EKLE