Ümit Özat: "Günlerdir Galatasaray'ın oynatmasını söylüyorum, Okan Buruk karşısına alıp konuşacak"

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasını kayıpsız atlattı ve Pendikspor'u 2-0'lık skorla geçti.

Ümit Özat: "Günlerdir Galatasaray'ın oynatmasını söylüyorum, Okan Buruk karşısına alıp konuşacak"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, MUHTEŞEM DEĞİŞİKLİKLER YAPTI"

"Okan Buruk, ikinci yarı muhteşem değişiklikler yaptı. Mertens ve Oliveira'yı karşıma alırım, 'Sizi ligde oynatacağım, Avrupa'da da az oynatacağım ya da oynatmayacağım' derim. Bu ligi biliyorlar, seni şampiyon yaptılar. Gol gelmeyince de Mertens'i 8 numaraya alıp çift santrfora döndü. Bunları her maçta yapmalı. Çünkü en kullanılabilir kadro Galatasaray'da. Kimi nereye koyarsan oynuyor. Fenerbahçe'nin iki stoperi yoktu, darmaduman oldular."

"ICARDI NE ZAMAN OYUNDAN ÇIKACAK?"

"Bakambu'yu ne zaman aldıysan gol attı. Bu adamı daha ne zaman oynatacaksın? Icardi ne zaman oyundan çıkacak? Oyunda hiç yok."

"GÜNLERCE 'SOL BEK OYNAT' DEDİM"

"Sağ ayaklı oyuncuyu sol bek oynatmaya bayılıyorum. Alman Milli Takımı'nın hocası Julian Nagelsmann, Kai Havertz'i sol bek oynattı. Biri senden önce bunu denemiş. Sahanın en iyisiydi. Ferdi Kadıoğlu sol bek oynadı. 'Günlerce Kerem Demirbay'ı al, sol bek oynat' dedim. Çünkü arkadan daha rahat gelir. Barış Alper Yılmaz, sol ön oynasaydı, bu kadar rahat oynayamazdı. Kazımcan'dan daha çabuk, hava hakimiyeti daha iyi. Yaratıcı ol, neyi bekliyorsun? Kerem Demirbay, son 20 dakika Kazımcan'dan daha iyi sol bek oynar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 18:58
YORUM EKLE