Ümit Özat: "Okan Buruk namaz kılıyorsa eğer bir vakit de onun hayrına kılsın, son nefesine kadar oynadı"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı Rams Park'ta 3-2 mağlup etti.

Ümit Özat: "Okan Buruk namaz kılıyorsa eğer bir vakit de onun hayrına kılsın, son nefesine kadar oynadı"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray'ın galibiyetini değerlendirdi.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, ÇOK DOĞRU OYNADI"

"Belki son gole kadar çok kaçırdı ama bu Icardi, çok doğru oynadı. Benzema gibi orta sahaya kadar geldi, merkezi boşalttı. Kanatlara alan açtı. Sonra şansının da yardımıyla golü buldu."

"SPARTA PRAG, 5 TANE ATABİLİRDİ"

"Rövanş maçı daha sert bir iklimde oynanacak. Bu Sparta Prag, Galatasaray'a 5 tane atabilirdi, Muslera kurtardı. Ama yine de skor avantajıyla bir adım önde olan taraf Galatasaray. Muslera son 30 yılda Türkiye'ye gelmiş en iyi kaleci. Sparta Prag'ın baskısını Muslera çözdü."

"OKAN BURUK NAMAZ KILIYORSA BİR VAKİT DE MERTENS'İN HAYRINA KILSIN"

"Okan Buruk namaz kılıyor mu, bilmiyorum. Kılıyorsa eğer bir vakit de Mertens'in hayrına kılsın. Son haftalarda inanılmaz işler yapıyor. Bu maçta da son nefesine kadar oynadı. Attığı çalımlar, stopere basmalar, ara pasları... Ama Mertens seneye Galatasaray'da oynamaz."

"KEREM DEMİRBAY'IN MAÇIN YILDIZI OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM"

"Maçtan önce Kerem Demirbay için maçın yıldızı olacağını söylemiştim. Peki ben bunu neden söyledim? Çünkü sistem takımına karşı oynadı. Almanya'da böyle kulüplerde oynadığı için ne yapacağını biliyor. Attığı gol dışında de fena değildi." 

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU BİTİRDİLER"

"Galatasaray'lılar Kerem Aktürkoğlunu bitirdi, tebrikler. Icardi son 10 haftanın en iyi futbolunu oynadı. Sonunda da Allah ödüllendirdi. Hiç beklemediğim bir şey oldu, Berkan Kutlu mğkemmel oynadı. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 10:38
YORUM EKLE