Umut Bozok'un menajeri: "Trabzonspor yetkisi olmayan kişilerle görüştü, büyük kulüplerle temaslarımız var"

Süper Lig'de sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok için transfer yarışı devam ediyor. Süper Lig'in pek çok takımı tarafından adı geçilen oyuncunun menajeri Türkiye'den kulüplerle görüştüklerini duyurdu.

Umut Bozok'un menajeri: "Trabzonspor yetkisi olmayan kişilerle görüştü, büyük kulüplerle temaslarımız var"

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'un hangi takıma transfer edileceği konusu gündemden düşmüyor. 

YALANLAMA GELDİ

Galatasaray'ın da gündeminde olan Umut Bozok için "Trabzonspor ile anlaştı" haberlerini yalanlayan oyuncunun Türkiye Temsilcisi Murat Ardıçlık, Umut Bozok'un transferi için Süper Lig'den büyük takımlarla görüştüklerini doğruladı.

"Trabzonspor'la görüştük"

Fotomaç'ın haberine göre; Umut Bozok'un Türkiye temsilcisi Murat Ardıçlık Trabzonspor'da görüştüğümüz takımlar arasında ifadelerini kullandı.

Murat Ardıçlık, "Umut'un Türkiye'de tek yetkilisi benim. Trabzonspor yetkisi olmayan kişilerle görüştü ve bu transfer gerçekleşmedi.Türkiye'de büyük kulüplerle temaslarımız var, bu takımların arasında Trabzonspor da var." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 'kral' oldu

25 yaşındaki mili santrafor geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 20 gol atarak Türkiye Süper Lig'inde gol krallığına ulaşmıştı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 22:23
YORUM EKLE