Ünal Aysal: "Çocuk Galatasaray'a geldi, dut yutmuş bülbüle döndü"

Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal, kendi döneminde yapılan ve çok eleştiri alan Tarık Çamdal transferiyle ilgili konuştu.

Ünal Aysal: "Çocuk Galatasaray'a geldi, dut yutmuş bülbüle döndü"

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum ile birlikte çalışan Ünal Aysal, Habertürk'ten Mehmet Ayan'ın programında açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal, Eskişehirspor'dan transfer edilen ve dönemin en çok tartışılan ismi olan Tarık Çamdal ile ilgili itirafta bulundu.

Aysal'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİZE GELDİ, DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜ"

"Tarık Çamdal, milli takımın bekiydi. Kötü oyuncu değildi. Tarık Çamdal için verdiğim paraya acımıyorum, bilinçli verilmiş bir paradır ama neticesine acıyorum. Çocuk bize geldi, dut yutmuş bülbüle döndü."

"ALPER POTUK'U KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ALDIK"

"Alper Potuk'u kaçırdığımız için Tarık Çamdal'ı aldık. Taraftarımız bizden bir transfer çalımı bekliyordu."

BONSERVİSİ VE MAAŞI OLAY OLMUŞTU

Galatasaray, Tarık Çamdal için o dönem Eskişehirspor'a 4 milyon 750 bin Euro bonservis öderken kendisine ise 5 yıl için 8 milyon Euro'ya yakın maaş verdi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 22:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Aksoy
Ali Aksoy - 3 hafta Önce

Galatasaray tarihinin en büyük transfer faciası.Daha sonra, kadroya girersem para verin dediği kulüpler bile almadı.Aman bizden uzak ol dediler.