Ünal Aysal: "Ribery'nin menajerinden kazandığım 1 milyon Dolar'lık tazminat alacağımı kulübe devrettim"

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, Franck Ribery'nin menajerinin açtığı dava nedeniyle sarı kırmızılı kulübün 700 bin Euro tazminat ödeyeceği iddialarına yanıt verdi.

Ünal Aysal: "Ribery'nin menajerinden kazandığım 1 milyon Dolar'lık tazminat alacağımı kulübe devrettim"

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal aleyhinde bir iddia ortaya atıldı.

Ribery'nin menajeri olan ve Aysal döneminde de kulüpte görev yapan Bruno Heiderscheid ile Galatasaray arasındaki davada, sarı-kırmızılı kulüp aleyhine 700 bin Euro tazminat kararı verildiği, bu kararın kulübe yeni ulaştığı belirtildi. Akabinde de Aysal hedefe koyuldu. 

Gazeteci Gökhan Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Franck Ribery'nin menajeri Bruno Heiderscheid ile ilgili mahkeme kararı kulübe ulaştı. Galatasaray, 700 bin euro tazminat ödeyecek. Dönemin başkanı Ünal Aysal tazminatı kendisinin ödeyeceğini açıklamıştı. Gözler Ünal Aysal'da." ifadelerini kullanmıştı.

Ünal Aysal: "Bu karar kulübe 5 yıl önce ulaştı"

Ajansspor'a konuşan Ünal Aysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar bugün değil kulübe 4-5 yıl önce ulaşmıştı. Ben de Cenevre'deki bir mahkemeden Bruno Heiderscheid aleyhine kazandığım bir milyon 1 milyon dolarlık şahsi tazminat alacağımı kulübe devrettiğim için kulüp bu 600 bini ödemek zorunda kalmamıştı. Bunun dışında kulüpten şahsi avans alacağım olan yaklaşık iki milyon dolarlık bakiyeyi bugüne kadar tahsil etmedim ve dönemimle ilgili ufak tefek bu tip sorunlar çıkar ise bunların garantisi olarak içerde tuttum, hala da tutuyorum" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray kulübü de 2018'de Bruno Heiderscheid'in açtığı davanın kazanılmasıyla igili hukuk zaferi paylaşımı yapmıştı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2022, 13:41
YORUM EKLE