Vincenzo Montella: "Bu transferi başkanımız kesinlikle düşünmüştür"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Montella, Galatasaray ile adı anılan Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Luis Suarez ve Hulk transferi hakkında konuştu.

Vincenzo Montella: "Bu transferi başkanımız kesinlikle düşünmüştür"

Adana Demirspor kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella TRT Spor'a konuştu.

Ligde 13 maç oynayan mavi lacivertliler 24 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Bulundukları konumu değerlendiren Vincenzo Montella takımın bugüne kadar olan performansından memnun olduğunu söyledi.

Güney ekibinin teknik direktörü Vincenzo Montella, Luis Suarez ve Hulk transferleri ile ilgili kararın Başkan ve yönetimde olduğunu söyledi.

"Bu transferi başkanımız kesinlikle düşünmüştür"

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo konusuna da değinen deneyimli teknik adam, "Bu transferi başkanımız kesinlikle düşünmüştür" dedi.

Ligde 13 maç oynayan mavi lacivertliler 24 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Bulundukları konumu değerlendiren Vincenzo Montella takımın bugüne kadar olan performansından memnun olduğunu söyledi.

Montella, Burak Yılmaz'ın transferi iddiasına da değindi. Luis Suares ve Hulk transferleri hakkında değerlendirme yapmayan Montella, kararın Başkan ve yönetimde olduğunu söyledi.

Kaynak: TRT Spor

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022, 17:16
YORUM EKLE