Volkan Demirel: "Galatasaray'a teşekkür ediyorum, ihtiyacımız vardı"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'a teşekkür etti.

Volkan Demirel: "Galatasaray'a teşekkür ediyorum, ihtiyacımız vardı"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Trabzonspor ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde yapılan transferlerle ilgili konuşan Volkan Demirel, Galatasaray'a teşekkür etti.

Demirel'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Halil Dervişoğlu, ihtiyacımız olan pozisyonda bir oyuncu. Galatasaray'a bu transfer için teşekkür ediyorum. İyi transferler yaptık. 5 oyuncuyu kadromuza kattık. Transfer yapmak için değil, ihtiyacımız olan ve futbol anlamında hayatına dokunabildiğimiz oyuncuları almak istedik. Yurt dışından Rui'yi getirdik. Bizim ihtiyacımız olan bir bölgeydi. İyi bir planlamayla güzel bir iş çıkardığımız düşünüyorum."

"AMACIMIZ HATAY'DAKİ İNSANLARA UMUT OLMAK"

Volkan Demirel, sözlerine şöyle devam etti: 

"Anma törenlerine katıldık, sonra Başakşehir ile oynadık, buraya geldik. Transferin son günleriydi. Hatay için ne gerekiyorsa ona göre hareket etmek zorundayız. Hatayspor için amacımız oradaki insanlara umut olmak. Onların adının geçtiği her yerde onları temsil etmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Bizim bu seneki misyonumuz bu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2024, 22:20
YORUM EKLE