Yağız Sabuncuoğlu: "Türkiye'ye dönme kararı aldı"

Fenerbahçe ile yollarını Avrupa'da forma giymek için ayıran genç kaleci Berke Özer, Portekiz kulübü Portimonense'de aradığını bulamadı ve Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Yağız Sabuncuoğlu: "Türkiye'ye dönme kararı aldı"

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon sonunda sözleşme yenilemeyen Berke Özer Portekiz kulübü Portimonense'ye transfer olmuştu. Ancak işler Özer için iyi gitmedi. 

Türkiye'ye dönecek

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Berke Özer Türkiye'ye dönme kararı aldı. Özer eylül ayı başında Portimonense ile 4 yıllık kontrat yaptı. Portekiz'de forma şansı bulmakta zorlanan genç kaleci gözünü tekrar Türkiye'ye çevirdi. 

Altınordu'dan transfer oldu

2018-19 sezonu başında 2,5 milyon euro karşılığında Altınordu'dan Fenerbahçe'ye gelen Berke Özer başkan Ali Koç'un ilk transferlerinden biriydi. Bir sezon sonra 2 yıllığına Westerlo'ya kiralanan Berke Özer sezon sonunda biten sözleşmesini Fenerbahçe'nin isteğine rağmen uzatmadı. 

Sadece iki maça çıktı

Yeni takımı Portimonense ile iki maça çıkan Berke Özer kalesinde 4 gol gördü. Fenerbahçe kariyerine ise 20 maçta forma giyen Özer 20 golü kalesinde görürken 6 maçta ise gol yemedi.

Galatasaray'ın listesinde

Öte yandan Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yükselen yaşı ve Okan Kocuk'un da yetersiz performansı sonrası yerli file-bekçisi arayışlarına başlarken transfer listesinde Berke Özer'in ismi geçiyor. 

Muslera'ya rakip oldu

Berke Özer, geçtiğimiz sezon Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertlilerin kalesini korumuş ve Fernando Muslera'nın rakibi olmuştu. Galatasaray kale için Doğan Alemdar ve Bilal Beyazıt'ın transferini de düşünüyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2022, 11:02
YORUM EKLE