Yakup Çınar: "Çin'den teklifler vardı ama Galatasaray'dan ayrılmak istemedi, sözleşmesi uzatılacak"

Galatasaray, liderliğini sürdürürken önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Çin'den teklifler vardı ama Galatasaray'dan ayrılmak istemedi, sözleşmesi uzatılacak"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, sarı kırmızılıların gündemine dair bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şekilde:

"Galatasaray, Cuma günü müzayede yapacak. Volkan Demirel ve Gökhan Zan da bu geceye büyük bir ihtimalle katılacaklar. Toplanılacak olan gelir, deprem bölgesine bağışlanacak."

"Galatasaray, Haji Wright transferi için son güne kadar uğraştı. 4 milyon euro + iki kiralık oyuncu teklif etti. Antalyaspor, 8 milyon eurodan aşağı inmedi." 

"Mertens'e devre arasına yaklaşırken Çin'den teklifler vardı fakat takımdan ayrılmak istemedi. Galatasaray'da çok mutlu. 3 maç daha forma giymesi halinde sözleşmesi uzayacak."

"Abdülkerim, Kerem, Barış Alper, Berkan ve Yunus, milli takımın geniş kadrosuna dahil edildi. En az dördünün milli takıma davet edilmesini bekliyorum. Kaan Ayhan'da var."

"Sezon sonunda Andrea Belotti, yine gündeme gelecek. Okan hocanın beğendiği futbolculardan. Galatasaray, sezon sonu için Belçika Ligi'nde forma giyen bir forvet ile temas kurdu. Onun için de girişimde bulunulabilir."

"Fernando Muslera, Kasımpaşa maçında oynamayacak. Mertens'in de riske edileceğini düşünmüyorum."

"Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı muhtemel 11'i: Okan, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens (Mata), Kerem, Icardi." 

"Jorge Jesus, ligin ilk 11 haftası ne hakemler hakkında konuştu, ne futbol dışına çıktı. Şimdi, 6 puan geriye düştü. Bu açıklama, Jorge Jesus'a yakışmıyor." 

Kaynak: Yeni Açık TV

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2023, 03:25
YORUM EKLE