Yakup Çınar: "Erden Timur'un uzun süredir takip ettiği oyuncu, kiralamak istiyor"

Galatasaray'da transferde art arda flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Erden Timur'un uzun süredir takip ettiği oyuncu, kiralamak istiyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında transfer gündemine dair bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Sacha Boey ve Victor Nelsson için gelen teklifler 15 milyon Euro civarında. 20 milyon Euro civarı bir teklif gelmezse Galatasaray, bu oyuncuları kadroda tutacak gibi gözüküyor."

"Sacha Boey giderse Galatasaray, Mert Müldür'ü kadrosuna aktmak istiyor. Galatasaray'da forma giyip kendini parlatabilecek potansiyele sahip bir oyuncu. Sacha Boey kalırsas Leo Dubois de ayrılmak istiyor."

"Leipzig, Angelino için 12 milyon Euro bonservis talep ediyor. Galatasaray, satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. Nuno Tavares de sol bek adayları arasında yer alıyor."

"Şu an için bayram süreci boyunca herhangi bir transfer açıklanmayacak. Belki Günay Güvenç ismi açıklanabilir bir ihtimal. Onun dışında kısa vadede açıklanacak bir isim yok." 

"Kerem Demirbay, kesinlikle Galatasaray'ın gündeminde olan oyunculardan bir tanesi. Kaan Ayhan'la menajeri aynı. Galatasaray, Yusuf Demir'i büyük ihtimal kiralayacak. Şu an için 11'de oynama şansı çok zor. Galatasaray, orta sahaya Kerem Demirbay'ı düşünüyor. Görüşmeler devam ediyor."

"Emre Can'a yakın kaynaklara sordum. Daha çok 6 numarada oynuyor. Galatasaray, o bölgeye başka bir yabancı orta saha düşünüyor."

"Pulisic, Erden Timur'un uzun süredir takip ettiği oyunculardan bir tanesi. Bir aşamaya gelmişlerdi. Chelsea'de forma şansı bulamadı. Galatasaray, kiralamak istiyor."

"Mauro Icardi transferi gerçekten çok zor. Suudi Arabistan kulüplerinden 25-30 milyon Euro civarında sözlü teklifler var. Juventus ve Bayern Münih istiyor." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2023, 20:11
YORUM EKLE