Yakup Çınar: "Galatasaray 12 milyon Euro'ya anlaştı, iki tane transfer yapılacak"

Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray 12 milyon Euro'ya anlaştı, iki tane transfer yapılacak"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, TGRT Haber'de yayınlanan programda Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, DOMINGUEZ İÇİN 112 MİLYON EURO'YA ANLAŞTI"

"Galatasaray 8 değil 6 numara transferi düşünüyor. Bologna'dan Nicolas Dominguez için Galatasaray 12 milyon Euro'ya anlaştı. Ama Veratti için Galatasaray Dominguez'i bekletiyor."

"GALATASARAY, FRED'E 8 MİLYON EURO VERDİ, FENERAHÇE 15 MİLYON EURO"

"Galatasaray, Fred için 8 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe 15 milyon Euro'ya aldı. Galatasaray, Szymanski'ye 1.4 milyon Euro verseydi alıyordu. Fenerbahçe 2,5 milyon Euro'ya aldı."

"NELSSON TAKIMDA KALMAZ"

"Nelson'un takımda kalacağını düşünmüyorum. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa gitme ihtimali yüksek. Nottingham Forest 16-17 milyon Euro teklif ediyor. Galatasaray, 20 milyon Euro istiyor."

"SERGIO RAMOS OLMAZSA DAVINSON SANCHEZ GELECEK"

"Galatasaray, iki tane transfer yapacak. Sergio Ramos, toplamda 8 milyon Euro'ya iniyor. Abisi de 2 milyon Euro komisyon istiyor. Galatasaray 6 milyon Euro öneriyor. Ramos olmazsa Davinson Sanchez gelecek."

"YUNSU AKGÜN'Ü BIRAKMAZDIM"

"Leicester City, Premier Lig'e çıkarsa Yunus Akgün'ü 9 milyon Euro'ya satın alma opsiyonu devreye giriyor. Galatasaray taraftarı kendi evladını, yerli oyuncuyu beğenmiyor. Taraftarın yabancı seviciliği var. Ben Galatasaray'ın futbol aklı olsaydım Yunus Akgün'ü bırakmazdım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 03:05
YORUM EKLE