Yakup Çınar: "Galatasaray'a gelirken takım arkadaşları ağlıyor, Xabi Alonso, 'Gitmeni istemiyorum' diyor"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda ilerlerken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray'a gelirken takım arkadaşları ağlıyor, Xabi Alonso, 'Gitmeni istemiyorum' diyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ'İN MENAJERİ ALACAĞI İÇİN GELDİ"

Davinson Sanchez’in menajerinin Galatasaray’dan 400 bin Euro alacağı var. Bu alacağı tahsil etmek için İstanbul’a gelip maçı izliyor ama sosyal medyada ‘Davinson Sanchez, Napoli’ye transfer olacak.’ deniyor.”

"ICARDI'NİN AYRILIK DÜŞÜNCESİ HİÇ OLMADI"

Icardi’nin Galatasaray’dan ayrılma düşüncesi hiçbir zaman olmadı. Taraftara bir kırgınlığı oldu. Performansının düştüğü dönemde sosyal medyadan hem Kerem’e hem kendisine bazı tepkiler vardı. Bu nedenle inzivaya çekilmişti.”

"OKAN BURUK, 3 OYUNCUYU DA RİSKE ETMEZ"

“Okan Buruk’un Serge Aurier, Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı’yı Kasımpaşa maçında riske edeceğini düşünmüyorum. Rizespor maçını kazanan 11’e yakın bir 11’le Kasımpaşa maçına çıkacak.”

"SÜPER KUPA DİNALİ ERTELENECEK"

“Fenerbahçe’yle Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali ileri bir tarihe ertelenecek. Bu benim aldığım net bir istihbarat. Federasyonun kısa süre içerisinde bu konuyla ilgili açıklamayı yapmasını bekliyoruz.”

"FENERBAHÇE'NİN 3 PENALTISI DA SKANDAL"

“Pendik, maçı kazanıyordu, 1-0 öne geçti. Pendikspor’un oyuncusu haksız yere iki sarı kart gördü, oyundan atıldı. Komedi bir penaltı verildi. Fenerbahçe’nin son 3 iç saha maçındaki 3 penaltısı, bu sezonun en skandal 3 penaltısı.”

"XABİ ALONSO, 'GİTMENİ İSTEMİYORUM' DİYOR AMA..."

Kerem Demirbay, Bayer Leverkusen'den ayrılırken takım arkadaşları veda konuşmasında ağlıyor. Xabi Alonso, o kadronun 10 numarası olduğundan ‘Senin gitmeni istemiyorum.’ diyor ama Kerem Demirbay da diyor ki, ‘Benim bir hayalim var, Türkiye'de futbol oynamak istiyorum ve erken yaşta gitmek istiyorum.’ diyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 23:10
YORUM EKLE