Yakup Çınar: "Galatasaray'a gelirse büyük transfer olur, ikisinden biri kadroya katılacak"

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray'a gelirse büyük transfer olur, ikisinden biri kadroya katılacak"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, TGRT Haber'de yayınlanan programda Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, VERATTI'YE TEKLİF YAPTI"

"Galatasaray, PSG'nin kadrosunda düşünmediği Marco Verratti'ye teklif yaptı. İtalya milli takımının önemli oyuncularından bir tanesi, merkez orta saha. İtalya'dan birçok talibi var. Galatasaray'a gelmesi zor gözüküyor ama Galatasaray'a gelirse büyük bir transfer olur."

"GALATASRAY BU OYUNCULARDAN BİR TANESİNİ KADROSUNA KATACAK"

"PSG'den Renato Sanchez de Galatasaray'ın görüştüğü isimlerden bir tanesi. PSG, onu da kadrosunda düşünmüyor. Icardi formülüyle maaş ödemesi yapılarak Galatasaray bu oyuncuların ikisini, eğer ikisi olmazsa da bir tanesini muhtemelen kadrosuna katacak."

"RAMOS'A 6 MİLYON EURO ÖDEMEYİ KABUL EDİYORLAR AMA..."

"Sergio Ramos, şu anda fırsat gibi grünüyor. 6 milyon Euro beklentisi var. Galatasaray, bunu ödemeyi kabul ediyor ama Sergio Ramos'a Arabistan'dan bu rakamın çok üzerinde teklif var. Büyük ihtimalle oraya gidecek ama gitmezse de Türkiye'den bazı futbolcuları arayarak Galatasray ile ilgili bilgiler aldığını duydum. Gerçekleşmezse öyle bir şey olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 01:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyüp yıldırım
Eyüp yıldırım - 9 ay Önce

Ramos alınırsa taraftar isteğiyle değil medyadaki yorumcu ve futbolcu manejerleriyle GS aldirmaya çalışıyorlar aklı basinda bir taraftar 38 yaş futbolcuya kulübün para vermesini istemez