Yakup Çınar: "Galatasaray anlaşma sağladı, bu ismi açıklayacağım"

Galatasaray'da şampiyonluk yolunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray anlaşma sağladı, bu ismi açıklayacağım"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Karagümrük maçında 2 puan kaybedildiğini değil, 1 puan kazanıldığını düşünüyorum. Pirlo'nun takımı gerçekten çok güçlü." 

"Gomis krizi Alanyaspor maçında değil, devre arasında Seferovic'in ayrılığından sonra başlıyor. Gomis, Galatasaray'ın ikinci forveti olmak, olmaması durumunda takımdan ayrılmak istiyor. O dönem Okan hoca, Gomis'in ikinci forvet olacağını söylüyor ama Gomis, istediği süreleri alamıyor. Alanyaspor maçında da oyuna geç girmesi nedeniyle Gomis,  bundan sonraki maçlarda forma giymek istemediğini ifade ediyor."

"Galatasaray, iki kaleci ile görüşüyor. Gündemdeki isimlerden birisi Günay Güvenç."

"Galatasaray, yabancı bir kaleci ile anlaşmaya vardı. Şampiyon olduktan sonra bu ismi açıklayacağım."

"Galatasaray, Premier League'den 2 dünya yıldızı ile görüşüyor. Şu an şampiyonluk yolunda. Bir tanesi ön libero, bir tanesi forvet. Moussa Dembele için de girişimler yakın zamanda başlıyor."

"Cumartesi günü Fenerbahçe, Sivas deplasmanında takılır ve Jorge Jesus gönderilir. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Sergen Yalçın olur."

"Galatasaray'ın Beşiktaş derbisindeki muhtemel 11'i: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi."

Kaynak: Yeni Açık TV

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023, 15:17
YORUM EKLE