Yakup Çınar: "Galatasaray'dan gidiyor, maçta stattaydım ve enteresan görüşmeler gerçekleşti"

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi hareketliliği yaşanmaya başladı.

Yakup Çınar: "Galatasaray'dan gidiyor, maçta stattaydım ve enteresan görüşmeler gerçekleşti"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"WILFRIED ZAHA GİDİYOR"

"Konyaspor maçında stattaydım. Enteresan görüşmeler gerçekleşti. Wilfried Zaha gidiyor. Zaha'ya çok yakın kaynaklar ve kulübe yakın isimlerden aldığım bir bilgi. Hocanın iStediği performasnı sahaya yansıtamadı. Premier Lig'den talipleri var. Eski kulübü Crystal Palace da olabilir. 1-2 kulüp daha istiyor. Galatasaray, bu transferden 4-5 milyon Euro bonservis kazanabilir. Aynı zamanda 6 milyon Euro'luk maaştan da kurutulmuş olacak. Beklentiler daha yüksekti ama sahaya yansıtamadı. Benim aldığım net istihbarat. Büyük ihtimalle Wilfried Zaha ile yollar ayrılacak gibi gözüküyor."

"BAKASETAS İÇİN BEŞİKTAŞ, BİR ADIM ÖNDE"

"Bakasetas, sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kalırsa önümüzdeki sezon durağı Galatasaray olabileceğini söylemiştim. Beşiktaş, bir adım önde. Bakasetas ve Trabzonspor ile görüşüyorlar. 2-3 gün içinde Beşiktaş'a imza atma ihtimali var."

"GALATASARAY, GELECEK VADEDEN OYUNCULARA YÖNELDİ"

"Hareketli bir transfer dönemi geçireceğiz. Galatasaray, gelecek vadeden oyunculara yönelmiş durumda."

"ABDÜLKERİM, ŞU ANDA TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ"

"Abdülkerim Bardakcı, şu anda Türkiye'nin en formda ve en iyi stoperi. Kerem Aktürkoğlu atamıyor, maalesef kaçırıyor. Kerem'in mutlaka ama mutlaka, son vuruş çalışması gerekiyor. Galatasaray'da genç oyuncular, sıkıntılı maç programından dolayı çok fazla şans bulamıyorlardı. Türkiye Kupası ile beraber, gençleri daha fazla izlemeye başlayacağız."

"250 BİN ADET 100. YIL FORMASI GELECEK"

"250 bin adet Galatasaray 100. yıl özel forması gelecek. Önümüzdeki haftadan itibaren GS Store'da olmasını bekliyoruz. Galatasaray, ilk 6 ayda ürün satışından 1 milyar Lira gelir elde etti. Sezon sonuna kadar 1 milyar Lira daha gelir bekliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 23:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahaddin
Selahaddin - 4 ay Önce

GS lı futbolcuları birileri sürekli bir yerlere transfer ediyor.Ne oluyor yahu ne yapmaya çalıyorsunuz?l