Yakup Çınar: "Galatasaray istiyor ama 10 milyon Euro bekliyorlar, Fenerbahçe maçlarında izledik, çok yetenekli"

Galatasaray, lider olarak yoluna devam ederken şampiyonluk için önemli bir avantaja sahip.

Yakup Çınar: "Galatasaray istiyor ama 10 milyon Euro bekliyorlar, Fenerbahçe maçlarında izledik, çok yetenekli"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"EN ZOR MAÇLARDAN BİRİ OLDU"

“Kasımpaşa maçı, Galatasaray’ın zorlandığı maçlardan bir tanesi oldu. Genel anlamda Galatasaray, gündüz maçlarında geçmişten beri hep zorlanıyor, ciddi anlamda zorlanıyor. Artık şampiyonluk yarışında son viraja girilmişken kaybetmemesi gereken bir mücadeleydi ama maç içinde 3-2 geri düştüğünde falan, ben ‘Artık puan kaybedecek gibi duruyor.’ dedim.”

"GALATASARAY'DA KEYİFLER YERİNDE"

“Galatasaray’da keyifler yerinde. Fenerbahçe’de ‘Çekilelim mi, çekilmeyelim mi?’ gibi birçok muhabbet dönerken şampiyonlukta en büyük avantajı olan taraf Galatasaray. Keyifler de yerinde. Antalya kampından sonra yine formda bir Galatasaray izleyeceğiz.” 

"KASIMPAŞA MAÇINDA ÇOK KÖTÜYDÜLER"

“Kerem Aktürkoğlu ve Kerem Demirbay, Kasımpaşa karşısında çok kötüydü. Performansları, beklentilerin altında kaldı. Derrick Köhn, sol tarafta çok fazla ileriye çıkamadı.”

"ICARDI, AĞRILIĞINI HİSSETTİRMEYE BAŞLADI"

Icardi, artık gerçekten ağırlığını hissettirmeye başladı, toplamda 17 gole ulaştı. ‘Uçuyor, kaçıyor.’ denilen Edin Dzeko, 18 golde.”

"MERTENS MUTLAKA KALMALI"

“Mertens'in mutlaka kalması gerektiğini düşünüyorum ama oyuncunun planları arasında sezon sonunda futbolu bırakmak var. Galatasaray taraftarının bence kapısına kadar gitmesi gerekiyor, ‘Bırakma.’ demesi gerekiyor ya da bıraksa bile önümüzdeki sene mutlaka Okan Buruk’un ekibinde yer alması gereken oyunculardan bir tanesi.”

"BARIŞ ALPER YILMAZ, AVRUPA'DA GÜLE OYNAYA OYNAR"

“Barış Alper Yılmaz, şu performansıyla Premier Lig’de, İtalya Serie A’da, İspanya’da güle oynaya oynar. Avrupa Şampiyonası onun için çok büyük eşik. Muhtemelen buradaki performansını orada da devam ettirecek çünkü çok çalışıyor.”

"DURSUN ÖZBEK'İN KARŞISINDAKİ ADAY 100-200 OY ALIR"

“Taraftarı, içerideki yönetimi, genel kurul üyeleri ciddi anlamda Dursun Başkan’ın devam etmesini istiyor. Karşısına bir aday mutlaka çıkar da 100 oy alır, 200 oy alır.”

"İKİ TANE SAHAYI GSYİAD YAPACAK"

“GSYİAD’ın Galatasaray’a sözü vardı, iki tane sahayı onlar yapacaklar. Geçtiğimiz günlerde bu saha çalışmaları başladı. 1,5 milyon euro civarında bir rakama, hatta çok daha yüksek bir rakammış ama ciddi pazarlıklar yapıyorlar, iki tane hybrid saha Kemerburgaz Tesisleri’ne yapılıyor ve Haziran'a kadar bitecek.”

"PUERTAS İÇİN 10 MİLYON EURO İSTEDİLER"

"Cameron Puertas, Galatasaray'ın ilgilendiği oyunculardan bir tanesiydi. Galatasaray girişimde bulundu ama Union Saint-Gilloise'nin 10 milyon Euro'luk beklentisi vardı. 25 yaşındaki İspanyol 10 numarayı Fenerbahçe maçlarında izleme imkanı bulduk. Çok yetenekli bir oyuncu. Szymanski'den daha kaliteli bir oyuncu. Puertas ismi hep bir kenarda duracak. Sezon sonunda bir girişim olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 15:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Gerçekten de icardi de icardi diyorlar. Yok oynamiyormuş. Geçen sene Kerem i adam eden kimdi. Şimdi son maçta 2 Kerem ler,Kaan, Berkan, Muslera, ne yaptilar icardi ne yaptı. Şu anda takimda sadece Lucas, Mertens, icardi ve Barış tan başka biraz da Köhn çirpiniyor diğerleri nerdeler.